Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> strop obožavatelja >> Content

Vrste stropni ventilator Kutije

Strop obožavatelja pomoći cirkuliraju zrak u kući i mogu smanjiti troškove za grijanje i hlađenje . Međutim ,stropni ventilator mora biti ispravno podržan u strop , kako bi se mogli održati težinu ventilatora . Ima nekoliko izbora u stropni ventilator kutije koje će biti u mogućnosti da obrađuju taj posao . Octagon Metal Stropni Box

Ova vrsta kutije jejedan komad nacrtan čelika koji se obično koristi za kuću električne žice i montiranje stropni ventilator kako . Ti okviri mogu biti 1-1/2 inča do 2-1/8 inča duboko . Metalna kutija je pijan na stropnu greda ili lateralnom podrškom koja je vezana u paralelne stropne grede . Metalna kutija ima dva montažna vijka na uglovima .
Stup metalnoj kutiji s okovom

Akobox stropni ventilator se ugraditi u postojeće kuće ,osmerokutnog metalna kutija strop fan može imati braće koji se proteže između stropne grede i uvrnuti u svakom stropne greda podržati težinu ventilatora . The Box dubine su ili 1-1/2 inča ili 2-1/8 inča . U aparatić dolaze u 16 inča na sredini ili 24 inča na sredini .

Metal Pan Kutije

Metalni pan kutije su okrugle stropni ventilator kutije koje se montiraju izravno za stropne grede . Te kutije su 1/2 do 3/4 inča duboko . To su obično instalirani u novim građevinskim kućama gdje tipični dubina stropne kutije se ne mogu koristiti kao greda privitke .
PVC Stropni greda Planina Box

Ova vrsta kutija je izrađena iz PVC-a i ima usjek na sredini kutije koja je 1-1/2 inča širok i 2-1/8 cm dubine . Ova kutija je montiran na vrhu svake strane stropne greda preko bočnih rupa za pričvršćivanje kutije .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/ceiling-fans/1016007394.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.