Kako otkloniti poteškoće Emerson Fan

Emerson ,tvrtka koja je počela u kasnim 1800-ih , stvorio jedan od prvih svjetskih stol navijača , prema internetskoj stranici tvrtke . Emerson je specijalizirana za strop obožavatelja, koji obično kuka u ožičenja u strop koji se spaja na prekidač zid svjetlosti . Manji problemi s Emerson stropni ventilator mogu biti obrađene kod kuće prije nego što se na poziv za službu . Upute Screenshot
1

Promijenite neispravne osigurače ili resetirati automatski osigurač ukolikoventilator se neće pokrenuti . Osiguratiprekidač na zidu se okrenula"na " položaju .
2

Zategnite vijke koji pričvršćuju lopatica ventilatora na kućište motora akoventilator bučan kad je u upotrebi . Ljuti na vlast u sobu i ukloniti kućište motora i traku žica zajedno s električnim trakom koja se može zveckanje .
3

Podesite lopatica ventilatora na motorni stambene površine , tako da su sjedi pravilno , ako jeventilator čini se klimati kada je u upotrebi . Zategnite navojem u spojka motora kao dodatni način da se spriječi klimatav .

360 Stupanj Airless Fan Savjet

Obični navijači povući zrak s leđa i pošalje ga prema naprijed , dok je 360 navijača povući zrak odozgo i pošalje ga u svakom smjeru . Iako ti navijači su učinkovitiji i često imaju atraktivan retro izgled , oni mogu biti skupi . Od studenoga 2010 ,f

Více >