Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> strop obožavatelja >> Content

Električni Fan Popravak Vodič

električni obožavatelji nadopuniti dom je izgled i osigurati funkcionalnu cirkulaciju zraka . Električni ventilator ima jednostavan mehanički dizajn , a vlasnici mogu učiniti mnogo lakše popravke . Identifikacija

električni obožavatelji su dostupni u različitim oblicima za različite namjene . Navijači su stol, prozor obožavatelji i stropne navijača svi imaju istu osnovnu mehaničku konfiguraciju - više lopatice pričvršćene na motoru - ali se koriste za postizanje različitih ciljeva hlađenje . Mnogi Domaći navijači su Ugrađeno u električnu opskrbu kroz olovne žice ; drugi, poput stolnih navijača , koji se napajaju kroz izlazni utikač .
Popravak

motor jekomponenta koja se obično ne uspije na električni ventilator . Motor je lako dostupna i zamjenjivi isključivanjem svoj ​​modul tijelo iz električne mreže i ponovno spojite novi motor . Masovni električne instalacije postupci nisu potrebni za ove vrste ventilatora .

Razmatranja

lopatica ventilatora su lako zamjenjive , ako se oštete . Tipično , vijci držite na lopatice hardvera montažu ventilatora . Isključite električnu energiju na fan prije demontaže njegove komponente .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/ceiling-fans/1016052417.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.