KakoHome aspirator rad

? Ispušnih obožavatelji osigurati ventilaciju koji izbacuje dim , mirise i pare iz unutrašnjosti kuće . To je korisno u kuhinju i kupaonicu područja , gdje je kvaliteta zraka može varirati često . Dostupan u standardnim i inline modela , ispušnih obožavatelji također smanjiti vlagu koja može dovesti do rasta gljiva . Funkcija

Pare , dim i plinovi mogu rezultirati iz kućanskih aktivnosti kao što su kuhanje , čišćenje , tuširanje ili kupanje . Ispušni obožavatelji uklanjanje tih elemenata tako da ih povučete u oduška te ih puše izvan kuće . U kupaonicama , ispušnih obožavatelji ukloniti neugodne mirise, dim i vlagu ili vlagu .

Vrste

ispušnih obožavatelji su dostupne u standardnim i inline modela . Standardni ispušnih obožavatelji su obično lakše instalirati , ali su ograničeni , kao da se plasman . Najviše su se upravo iznad stropa i povezati s krova odahnuti . Oni također mogu biti zidni , gdje se hrane u zrak izravno izvan kuće . Težina i svemirske zahtjeve , posebice s kap u stropovima , može zahtijevati neke standardne ispušnih obožavatelji biti suspendiran iz tavanskih greda . Standardni ispušnih obožavatelji su dostupne koje kombiniraju ventilaciju s rasvjetom i toplinu lampe mogućnosti .

Inline ispušni ventilator ne primjenjuje nikakvu težinu na ili blizu razine stropa . Umjesto toga , on se montira na greda u potkrovlju . Kanali traje od ventilatora na otvore na stropu i krovu . Budućiinline fan može biti instaliran dalje od stropa otvore , buka ventilatora smanjena .
Stropni odušnik

strop oduška od aspirator instaliran u prostoriji u kojoj zrak treba biti ventilirani ili evakuirani . Ventil seotvara u strop koji zrak se usisava u motorom ventilatora . Uz standardne ispušnih obožavatelji ,unos vent je dio ventilatora jedinici . S inline ispušnih obožavatelji ,unos vent je priključen na motor ventilatora strane kanala ili cijevi .
Krova Vent

krovni otvor je mjesto gdje aspirator ispuštanja ili otvori an zraka unutar kuće prema van . To je čestomala cijev ili dimnjak koji izlazi iz krova . Krovni otvor je spojen na motor ventilatora strane kanala .
Fan Operation

i standardni i inline ispušnih obožavatelji odraditi pristupa push - pull . Sam ventilator je u bitimala puhala motora . Kad upuhuje zrak ili guraju prema krova oduška , to stvara usisavanje ili vuče zrak s druge strane motora ventilatora . To je slično kakovakuum radi . Kao što je isisan zrak u ventilator , da ispuhuje drugi kraj na krovu , gdje se ispušta .
Ispušni Mjerenja protoka zraka

ispuh ili kretanje zraka od aspirator je ocijenjeno u kubnih metara u minuti , ili CFM . Strujanje zraka u kući se mjeri ACH , odnosno izmjena zraka na sat . Da bi se utvrdilo što se ispušni ventilator rating trebate , pomnožite dužinu, širinu i visinu sobi . Ova brojka je volumen zraka u prostoriji . Za sobi koja je 300 kubnih metara , trebat će vam da prozračite da puno zraka kako bi se postigla jedan ACH . BudućiHome Provjetravanje Institut predlaže promjenu zraka u malim sobama osam puta na sat (ACH od 8 ) , morat ćete pomnožiti 300 puta 8 .Dobiven broj , 2.400 , jeukupna količina zraka koja se treba mijenjati po sat za jednak preporučeni ACH . Budući da su ispušni obožavatelji ocijenjeno u minuta , podijeli 2400 sa 60 .Potrebni ispušni ventilator CFM Ocjena je 40 .

Kako sastaviti Vjetrenjača Fan Blade

blade fan ponekad nazivavjetrenjača jer je u obliku zelenilo generatora vjetar snage da je i dobio ime. Oni su uobičajene kućanske aparate , a možete kupiti i sastaviti svoj ​​vlastiti vjetrenjača lopatice u vašem domu . To će vam omogućiti da uštedj

Více >