Koji put jeStropni Fan Trebala Uključite

? Strop obožavatelja susjajan način da sekuće udobnije i energetski učinkovit . Kretanje zraka stvara ventilator može ili grijanje ili hlađenjeprostorija, ovisno o rotaciju ventilatora . Očito radi ventilator u smjeru okretanja koji hladi prostoriju tijekom zime je kontraproduktivno , baš kao što je trčanje ventilator u smjeru da se grije prostoriju tijekom ljeta . Operativnistropni ventilator

Strop obožavatelja može pretvoriti u dva smjera . Tu je običnoprekidač kontrolira lifan djeluje kazaljki na satu ili u suprotnom smjeru . Čini se da nema industrijski standard kako bi se u kojem smjeru se koristi za hlađenje , a koji se koriste tijekom zime zagrijati prostoriju .

Pogledajte krilcima stropni ventilator . Lopatice se montira pod kutom koji se zrak ili gurnuti prema gore ili dolje , ovisno o rotacije ventilatora . Počnite ventilator na najnižoj brzini . Akovodeći rub oštrice ventilatora je manji od stražnjeg ruba oštrice ,ventilator gura zrak prema stropu .

Akovodeći rub oštrice fan je veći od stražnjeg ruba, to tjera zrak prema podu .

strop obožavatelja ohladi sobu pomicanjem zraka prema dolje . To uzrokuje strujanje zraka koje će se osjećati kao povjetarac na stanare u sobi . Hlađenje povjetarac ventilatora operativni gurati zrak prema dolje je slična Hladan vjetar tijekom sjeverne zime odluka temperature osjećati hladnije nego što zapravo jesu .

Gura zrak prema gore ,ventilator tjera topli zrak koji je , naravno, porasla na blizu stropa u opticaj ukrug . Zbogblizine granicekretanje zraka uzrokovana ventilator gura zrak prema gore je prigušeno . Ne postoji nacrt ili primjetno strujanje zraka stvorio stropni ventilator gura zrak prema gore . Međutim ,ventilator i dalje ostvaruje zadaću kreće topli zrak po prostoriji .

Prekidač za kontrolu smjera vrtnje ventilatora obično nalazi na kućištu ventilatora odmah iznad lopatice . Da bi se pristupilo prekidačventilatora će morati biti isključen . Ventilator će početi u novom smjeru kada jefan ponovno počne nakonswitch je promijenjena .

Kako Žica je Casablanca Fan

Casablanca stropni ventilator odmah može transformirati dosadan i blag boravak u područje koje izgleda umirujuće i opuštajuće . Ovaj brand stropni ventilator je poznat po svojoj kvaliteti gradnje i miran rad ; njezini proizvodi nose jednu od industri

Více >