Kako instalirati 12 Volt Fan

Često vaše vozilo treba malo pomoći da se ohladi vruće rashladne tekućine koja cirkulira iz motora u hladnjak . Ovo je mjesto gdje 12V navijači doći u ruci , jer se lako može biti instaliran u prostor motora i koristi da vuče zrak kroz radijator , ubrzavanje procesa hlađenja . Instaliranje 12V navijače u automobilima nije teško i može se baviti bilo doma mehaničar . To je ono što vam je potrebno
12 volti Fan Screenshot elektrotehnike trakom
kliješta
odvijači Screenshot žilet
Socket ključevi
Prikazati više uputa Screenshot
1

Pop haubu automobila i odvojite kabela akumulatora s utičnicom ključeva . Pronađite prikladno mjesto za montiranje na 12 volti ventilator . ( Dobra mjesta su ispred hladnjaka na automobilu firewalla ili iza radijatora , montiran na kućište radijatora . )
2

Koristite hardver isporučenu u kompletu ventilatora za pričvršćivanjeventilatora montirati u mjesto po vašem izboru . Pomaknite ventilator na brdo i siguran za zaključavanje .
3

Koristite žilet struže mali dio ( 1 inča ili tako ) pozitivnog kabela akumulatora golu . Zamotajte kraj kabela za napajanje od 12 V ventilator oko ovog golom dijelu , a zatim pokriti s električnim trakom . Pričvrstite negativni kabel od ventilatora na metalnom dijelu odjeljka motora s limeni vijak iz kit ventilatora .
4

Ponovno kabela akumulatora na priključcima akumulatora i zategnite s utičnicom ključeva . Zatvorite poklopac i upali auto . Fan trebao doći kadaautomobil počinje sada .

Kako odabrati stropni ventilator

Nazovite to dobar vjetar odmarati . Budućipovjetaracstropni ventilator generira čini da se osjećate 2-6 stupnjeva hladnije , možete povećati vaš termostat taj iznos i spremiti 16-48 posto u odnosu na klimu . Ono što čini neki navijači prodavati za 50

Více >