Kako super naplatiti vaš ventilatora za hlađenje elektrane

Nema potrebe trošiti tonu novca kako bi se što bolje ventilator ovog ljeta . Uzmi ovaj savjet i super naplatiti vaš postojeći ventilator umjesto. To je ono što vam je potrebno Srpski Ice
sapune Screenshot Voda
Magic Eraser Screenshot Bowl
krpicom
Prikazati više uputa
1

Prije nego što čak i razmišljati o postavljanju svoj ​​fan ovog ljeta , važno je pravilno očistiti roštilj i lopatice . Dok unplugged , uklonite prednji dio roštilj i očistiti lopatice i grill s krpom za čišćenje namočenom u toploj , pjenu za vodu . Koristite svoju čarobnu gumicu za tvrdokornih mrlja .
2

Priključite ventilator u utičnicu u blizini prozora . Otvorite prozor i otvoriti prozor u susjedstvu ovaj na drugoj strani sobe ili kuće . Izravniji ,to bolje. Rad s vjetrom /povjetarac smjeru van , usmjerite ventilator bilo prema ili od vašeg prozora najbliži ventilatora . To će dovestistruju kroz svoju kuću koja će pomoći ohladiti ga znatno bolje nego samo radi ventilator na bilo koji OLE ' mjesto.
3

Ako apsolutno umiru od vrućine i potrebu da se ventilator Pokazao je na vama , stavite posudu punu leda ( ili blok leda ) ispred ventilatora . Vi ćete biti zaprepašteni na svjež zrak možete dobiti kruži na ovaj način . Vi ne morate biti strašno blizu ventilatora osjetiti prekrasan učinak hlađenja .
4

Pokušajte vlaženja kosu ili majicu , a prema svoj ​​ventilator . Opet , ne trebate biti vrlo blizu ventilatora . Isparavanje vode jeprirodna sredstva za hlađenje. To je razlog zašto smo , i životinje , znoj . To je tijelo je najcjenjenija sustav hlađenja . Izradom ove faux - znoj učinak , što će ohladiti brže prema dolje .

Razlika između stropni ventilator & Tablica Fan

Oba strop obožavatelja i stol obožavatelji pomicanje zraka unutar građevine za proizvodnju cirkulaciju . Iako ste možda svježije s ventilatorom u sobi , navijači zapravo ne mijenja temperaturu zraka . Funkcija Strop obožavatelja obično sadrže kazal

Více >