Kako instalirati bežičnu strop Fan

U prošlosti , instaliranje stropni ventilator na stropu katedrale je svakako moguće , ali to je značilo da se kontrolira imaju poduži pullchain visi u središtu prostorije . No, zahvaljujući bežičnim daljinskim upravljačem, ovaj problem jestvar prošlosti . Sada , bežični strop obožavatelja može biti instaliran na katedrali stropovima bez dekor - prekida pullchain . Evo kako je instalirati. To je ono što vam je potrebno
Wireless stropni ventilator ScrewdriversWire strippersVoltage tester ( touch -type ) Wire connectorsElectrical tapeLadder ( ako je potrebno )
Prikazati više uputa Screenshot
1

Sastavite ventilator , uključujući lopatice , kao i po uputama koje su isporučene u kompletu .
2

Uzmite nosač i pričvrstite ga na strop kutiji pomoću dva vijka koji su došli sstropni ventilator montažu kit . Nosača će imati tri četvrtine kruga u središtu njega da drži loptu na vrhu downrod ventilatora .
3

Podignite ventilator i postaviti downrod kuglasti zglob unutar nosač . To će vam omogućiti da koristite obje ruke za žice .
4

Provjerite bežični prijemnik i daljinski upravljač kako bi bili sigurni da su postavljeni na istoj frekvenciji .
5

Spojite žicu za uzemljenje od stropni ventilator i downrod na prizemlju žice u stropu kutija .
6

Pogledajte bežičnog prijemnika i trebali primijetiti da jedna strana imacrno bijelu žicu , adruga strana ima bijeli , crveni i plavi žicu . Plava i crvena trebao biti označen kao na ono što im je vlast ( u većini slučajevaplava hrani svjetla icrvena hrani motor ventilatora ) .
7

Spojite crni prijemnika žicu na crnom stropa žice ibijeli prijemnik žice na bijeli strop žice .
8

na drugoj strani prijemnika , spojite bijelu žicu na bijelom stropni ventilator žice . Spojite plavu žicu na plavoj stropni ventilator žice i spojite crvenu žicu na crnom stropni ventilator žice .
9

Pažljivo gurnuti sve žice i bežični prijamnik se u strop razvodne kutije kao najbolji možete.
10

podići krov stropa navijača i pričvrstite ga vijcima . To će zadržati sve ožičenja i prijamniku sigurno unutra .
11

Uključite natrag na stazi , umetnite baterije u daljinski upravljač i testirati svoju bežičnu stropnu ugradnju ventilatora .

Kako Žica je Casablanca Fan

Casablanca stropni ventilator odmah može transformirati dosadan i blag boravak u područje koje izgleda umirujuće i opuštajuće . Ovaj brand stropni ventilator je poznat po svojoj kvaliteti gradnje i miran rad ; njezini proizvodi nose jednu od industri

Více >