Kako instalirati stropni ventilator sa svjetlima

Upaljene strop obožavatelja su multi -funkcionalni . Oni služe u svrhu uljepšavanja sobu a pruža svjež povjetarac i središnje rasvjete koja doseže dalje od svjetlosti stolne svjetiljke , što pogoduje samo osobi koja sjedi tik uz njega . Upaljene strop obožavatelja sumalo teže instalirati nego obični strop obožavatelja , jer morate spojiti svjetlo monter kit regularnom fan , ali s asistent će vam pomoći s težinom ventilatora ,instalacija ne bi trebala trajati dulje od 1 hour.Things što vam je potrebno
Phillips ili ravnim odvijačem
sve komponente koje su potrebne za dovršetak izgradnje žarulja (s) stropni ventilator Screenshot, koja može stati na
stropni ventilator Screenshot pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Prije nego što počnete raditi na električne instalacije , trebali isključiti prekidač za svjetlo i osigurač u prostoriji u kojoj će biti instaliranstropni ventilator . Pokušajte instalirati stropni ventilator tijekom dana tako da možete otvoriti prozor za prirodne svjetlosti . Ako radiš instalaciju tijekom noći , dobiti što više svjetla kao što možete iz druge sobe što je moguće , a nakon što je naglasak će bitistrašan pomoći .
2

Uklonite poklopac utičnice kutija na stropu i izložiti žice ćete koristiti za povezivanje ventilator . To se obično radi s Phillips odvijač , no ako ga nemate ,plosnati odvijač će raditi .
3

Korištenje vijke koji ste upravo izvadili iz naslovnici outlet box , povezivanje nosač stropa navijača na izlaznom kutiji . Ako instalirate ventilator na odrezani zid , vidim da suotvoreni kraj nosača se okrenuo prema višoj strani stropa . Ako je okrenuo prema donjoj strani , lopatica će kulminirati kada su instalirani .
4

Na motoru stropni ventilator , izvaditi motor vijke i perilice s dna motora .
5

Odlučite želite li koristiti kratki downrod ili dugo jedan . Dugo downrod se koristiti samo za visokim stropovima . Nakon što ste se odlučili , gurati žice s vrha motora gore kroz downrod , gurnite krov (dio stropa ventilator koji pokriva nosač ) preko downrod s otvorenom stranom prema gore , a zatim gurnite jaram pokrivaju (dio stropni ventilator koji pokriva vijke na dnu kraju downrod ) preko downrod s otvorenom stranom okrenutom prema dolje .
6

Izvadite iglu i isječak koji drži pin na vrhu motora i gurnite downrod u motor . Nakondownrod je u motoru , gurnite iglu na mjesto i zaključajte downrod i motor zajedno s gospodarstvom isječak .
7

Hangdownrod na nosača i osigurati da je siguran prije prelaska na sljedeći odjeljak .
8

Koristite priključak žice za spajanje žica koji je priključen na nosač na žicu uzemljenja iz utičnice kutiji . Terenu žice će biti ili zelena ili bakra . Sve što morate učiniti je uzeti krajeve žice i držite ih zajedno , staviti žice priključak preko dvije žice i pretvoriti ga u smjeru kazaljke sata dok se ne može premjestiti više .
9

Crnu snaga žice iz ispusnog kutije i crne i plave žice iz motora ventilatora zajedno , ako želite ventilatora i svjetla upravlja lancima na ventilator .

Alternativno , može biticrvenu žicu u utičnicu kutija , što znači da ga možete spojiti na plavu žicu da se ventilator i svjetlo kontrolirani od strane različitih prekidači za svjetlo .
10

Spojite bijelu žicu iz ispusnog okvir s bijelim žice od motor ventilatora .
11

Uvjerite se nitko od žice izloženi prije prelaska na sljedeći korak . Ako jesu , uklonite žice konektora te ih ponovno spojite .
12

Gurnite krov na downrod do stropa pokriti nosač i ubacite vijke kroz rupe na baldahinom i nosač za njegovo ostvarenje.
13

Pričvrstite strop blade fan ruke prema stropu lopatica ventilatora s blade vijaka i podložnih pločica .
14

Pričvrstite fan blade ruku na motor ventilatora s motornim vijaka i podložnih pločica koju ste uklonili u koraku 4 u prvom dijelu .
15

Priključite kabel od motora ventilatora na žicu iz kompleta svjetlo monter .
16

Pričvrstitesvjetlo kit monter na motor ventilatora poravnavanjem rupe u motoru s rupama u kompletu svjetlo monter i umetanje vijaka da ga drže na mjestu .
17

Instalirajte žarulju (e) na svjetlo kit .
18

Gurnite nijansu svjetlo do narezanim kraju svjetlo kit i povući lanac odudara od dna , a zatim provucite središnji čep na dnu sjeni svjetla . Pričvrstite kraj lanca na povlačenje završiti instalaciju stropni ventilator . Uključite prekidača i prekidač za svjetlo , i pobrinite se sve radi . Očistite svoj nered i diviti svoj ​​posao .

Stropni Fan Instalacija sa starijim Elektroinstalacije

Strop obožavatelja su vrlo korisne u starim kućama . Većina starih domova nisu izolirani na današnje standarde , a može imati koristi od povećanog protoka zraka generira strop obožavatelja . Postoje neke nedoumice vezane uz instaliranje stropni venti

Více >