Kako Pričvrstite stropni ventilator u središte katedrale strop

stropni ventilator povećava protok zraka u vašoj sobi , a može pomoći smanjiti troškove grijanja i hlađenja . Zbog vrući zrak se diže , možete izgubiti puno topline u blizini stropa , ako imate katedralni strop . Povećan protok zraka stropni ventilator tijekom ljeta također pomaže kod klimatizacijskih troškova . Upute Screenshot
1

Izmjerite visinu svog katedrale strop na središnjoj vrhuncu i mjerenje na pod . Visina strop će odrediti dužinu down- palicom što je potrebno instalirati stropni ventilator . Down- štap se koristi da ispadne stropni ventilator sa stropa do podnošljiv prostora u sobi . Akocentar vrhunac vašeg katedrale stropa je veća od 15 metara ,dolje poluge od 72 inča se preporučuje . Zapamtite da su oštrice stropni ventilator treba biti najmanje 7 metara od poda zbog sigurnosnih razloga .
2

instalirati strop učvršćenje okvira ventilatora u središtu vrhuncu svog katedrale strop . Mjera više puta kako bi bili sigurniučvršćenje okvir je instaliran u središtu strop ili rogova . Strop učvršćenje kutija fan se koristi za mjesto u stropni ventilator u sredini stropa , umjesto da koristite ploču koja se proteže vrhunac . Učvršćenje box je puno lakše instalirati nego dasku koja zahtijeva rezanje i dolikuje .
3

Pričvrstite dolje štap i podlogu stropnog ventilatora na učvršćenje okvira , slijedeći upute . Uvjerite se da su žice za stropni ventilator su dovoljno dugo do kroz down- palicom u stropni ventilator . Nakondolje - batina je siguran , žicastropni ventilator prema smjerovima .
4

kupiti daljinski upravljač za vaš stropni ventilator , pogotovo ako je instaliran u katedrali strop . Uvjeritestropni ventilator kupite ima daljinski upravljač mogućnost da se izbjegne penjanja ljestvama za uključivanje ventilatora i na off , ili promijeni smjer strujanja zraka .

Kako zaustaviti Novi stropnog ventilatora Šumovi

To je frustrirajuće da shvatite da je vaš stropni ventilator čini dosadne buku kada ga uključili po prvi put . Osim akostropni ventilator je oštećen u tranzitu , to ne bi trebalo napraviti buku da je ispravno instaliran . Akosmetnje ne odem na vlasti

Více >