Kako odabrati stropni ventilator za spavaću sobu

stropni ventilator ne samo da hladi svoj ​​dom u ljetnim mjesecima . Tijekom hladnih godišnjih doba može smanjiti vaš račun za grijanje preusmjeravanjem topli zrak koji se skuplja u strop dolje prema podu . Da bi vam pomoći izabrati stropni ventilator za vaše spavaće sobe , slijedite jednostavne korake u nastavku . Upute Screenshot
1

gledati u strop u spavaćoj sobi . Ako postojisredišnja utičnica ili svjetlo je već instaliran , razmislite o kupnji upaljenu stropni ventilator . Ako ne trebate svjetlo od stropa , a zatim tražiti ventilator bez svjetala .
2

Izmjerite veličinu prostorije i utvrditi da li vam je potrebna velika ventilatora ili mali jedan kako bi bila učinkovita . Šanse su da ćete trebati manji ventilator za spavaću sobu .
3

faktor u dužini i spavaću sobu kako bi se utvrdilo veličinu noža fan . Male oštrice u velikoj sobi će učiniti ništa dobro , a ako su noževi su prevelike ,ventilator će biti previše .
4

Pregledaj online za strop obožavatelja različitih oblika, veličina , marki i modela ( Resursi vidi dolje ) . Ili posjetiti dom rasvjete ili prodavaonicu u vašem području vidjeti što se nudi , a zatim bi vaš izbor .

Kako instalirati stropni ventilator brzine kontrolnog prekidača

Kad proljeće ustupa na ljeto , dani postaju duži ... i toplije . Jedan od najviše cijene učinkovit način da se držati cool je da koristite svoj ​​stropni ventilator umjesto svog centralnog klima uređajem . No , što učiniti kada se povući lanac da ukl

Více >