Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Perilice posuđa >> Content

Što uzrokujeležajevi ići loše u stroju za pranje posuđa ?

Perilice posuđa proći redovitu zlostavljanja koja nije lako vidljiva . Hrana se ne bi moglo biti ispravno oprani , jela su naslagani na vrhu Imajući u mlaznici i nakupljanje uzrokuje ruku i nosi stajati uspravno , a klizne ladice sudar u njega . Ležajevi suvažan dio stroja za pranje posuđa . Hrana buildup

najčešći uzrok ležajevima zabada i postaje oštećena je hrana graditi unutar mlaznici i oko ležaja . Kao hrana se pere od ploče čini ljepljivu masu koja s vremenom stvrdne . Izvadite hranu nakupine iz cijelog ležajevima pokretanjem praznu teret s 1 šalice klora nakon čega slijedi drugi prazan opterećenja s 1 šalicu bijelog destilirana octa .
Nepravilno opterećenje
< p > Nikad pokriti pristupne točke sprej ruka je prilikom utovara jela . Iako bi to moglo biti primamljivo da ispunite svoj stroj za pranje posuđa i malo pokrivati ​​područje , što povećava rizik odprskalica iskakanje gore i udaranje jela . Kada se to dogodi ,šok od udarca jela opterećuje ležaj ispod , pa će ona popustiti .

Loose jelo

malu djecu sippy cup komada i maleni čaj žlice su zloglasne za dobivanje izgubljen pod mlaznici . Kada se to dogodi ,plastična može rasturati u nizove i zaplet oko ležajevima . Rezultat je jedan vrlo zabrljao ležaj i stroj za pranje posuđa motor . Mali komadi uvijek trebali biti smješteni u zatvorenoj košari za sprečavanje bijega tijekom pranja .
Vrijeme

Ne stroj komad traje vječno , uključujući i ležajevima . Tijekom vremena , ležajevi konac i crack i zahtijevaju zamjenu . Srećom , zamijenivši ležajeve jejednostavan proces vađenja mlaznice i zamjene komad , tako da većina vlasnika može dovršiti zadatak sebe .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/dishwashers/1016007526.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.