Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Perilice posuđa >> Content

Imate li imati posuđa ventiliranje

?Vodovod u kući nije samoskup cijevi . To jecivilizacijskih hidrološki sustav koji se temelji na konceptima koji je nastao u staroj Grčkoj . Za vodu da napusti svoju perilicu suđa , to mora biti zarobljen , tako da se ne može teći unazad , a zatim dobiveno kroz sustav , koristeći gravitaciju i pozitivne i negativne pritiske , dolje i van na gradsku kanalizaciju ili septičku sustava . Otvor jevitalni dio tog sustava . Zašto Vent

Osim deterdženata ,kanalizaciju nosi komadiće hrane , sline i drugih organskih spojeva daleko od jela i pribora za jelo u perilicu . Kao pranje i ispiranje odvijaju kemijske reakcije stvaraju plinove , uključujući i metana , taj mjehur kroz otpadnih voda i rasti kaovoda putuje kroz kanalizaciju . Odvodi osiguravaju puteve za bijeg za tih plinova , a čime svjež zrak ući otpadnu cijev i izjednačiti negativan pritisak stvorio prolaz vode . Svaki uređaj koji koristi i odbacuje vode u vaš dom vodovod zahtijeva provjetravanje .

Building OTVORI

Vodoopskrbni vodovi izvoditi iz jednog izvora da čvora u domove . Odvode pridružiti vertikalne hrpe koje se protežu do krovova , kao i prema dolje na kanalizaciju . Broj otvore ovisi o broju koji koriste vodu aparata i njihovom plasmanu . Da bi se smanjio broj otvore probijanju krova , hrpe centralno smješten u odnosu na tijela . Zamka , u obliku slova U cijevi u odvod, ne smije biti veća od 5 metara od oduška stog , tako da voda i dalje pod pritiskom , brtvljenje kanalizacijskih plinova u odahnuti .
Odvodne Perilice posuđa

posuđa mora priložiti otvore jer izbaci vodu natovaren s propadaju organske spojeve . Zbog perilice posuđa obično se instaliraju uz sudoper za jednostavnost utovara , oni mogu dijeliti izvore vode i otpadne poslovnice . Otpadnih voda putuje kroz smeće prodajom ili do sudopera ispusta iznad zamke . Perilice je odvod linija petlje veći od priključka za odvod u sudoperu ili odlaganja smeća , oženio se odvod sudopera i blokirajući bilo priljev otpada iz sudopera ili otuđenja . Sudoper zamka služi i sudoper slavinu i posuđa .
Air Gap

Neke perilice posuđa koristiti uređaje zove zrak praznine koje djeluju kao nepovratnog ventila prije otpadne linije ući sudoper odvodne cijevi . U odvodne cijevi ustati iz perilice kroz kuhinjski pult . Oni su pokriveni metalnim oduška i onda pasti ispod šaltera i povezivanje s disposers ili glavnih sudoper kanalizaciju . Uređaji mogu odahnuti pare u nekim modelima . Ako oni ulijte vodu u ponorima , što može biti znak blokirali ulaze u raspolaganju ili začepljene zamke .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/dishwashers/1016052656.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.