Kako popraviti pumpa na Kenmore Perilica za suđe

To nije neobično za kenmore perilice posuđa pumpa da se začepe s sedimenta ili hrane čestica tijekom vremena, što posljedično može ometati crpke normalno funkcioniranje . Također ,pumpa može razviti curenja ako njegov gumeni pečat nosi i razbija . Kad ni jedan od tih problema javlja , moraš rastavljati pumpu popraviti problem . Dijagnosticiranje začepljen pumpa

Većina Kenmore perilice posuđa imati sump pumpe s malih ekrana koja čuva ostatke od ulaska u pumpu i začepljenja . Ako se perilica ne održava , krhotine mogu ometati zaslon ili razbiti ga i ostavite da se čestice u crpku . Ako su kvarovi pumpa ,stroj za pranje posuđa neće odvoditi u potpunosti, a voda će ostati u perilicu nakon štociklus završava . Obično možete popraviti pumpu po čistini svoj ​​ekran .
Potvrda istrošene pumpa Seal

vodonepropusni brtveni okružuje pumpa i sprečava vodu iz uzimajući u pumpu za moto i kratkog spoja ga . Akopečat istroši , voda može ući u pumpu i curenja ispod stroj za pranje posuđa . Budućisuđa može razviti curenja ispod za niz razloga , morate provjeriti pečat kako bi potvrdili da se nosili prije nego što možete popraviti perilicu .
Početno pranje posuđa Rastavljanje

rastaviti Kenmore stroj za pranje posuđa , početi uklanjanjem donje police , koji bi trebao izvucite . Koristite kliješta odvrnuti maticu koja drži mlaznice u mjestu i podignite ga . Skinite plastičnu leđa hrane linije ruku prema nasilno pretvarajući ga u smjeru kazaljke oko 50 stupnjeva , dok odvrtanja svoj ​​spona . Stavite ruku na stranu . Nakon ove komponente su off ,pretinac za motor i pumpu bi trebao biti vidljiv . Ispitati crpke gumenu brtvu . Ako je mjehurića gore na bočnim stranama ili je odvojen od pumpe i motora pretinca , zamijenite ga s novim iz Kenmore izravno ili aparata trgovac koji prodaje Kenmore zamjenskih dijelova .

Pumpa rastavljanja

Za demontažu pumpa , početi odvijanjem četiri Torx vijka na vrhu poklopca motora i pumpe maknite poklopac . Prije nego što možete pokrenuti zaslon da ga očistiti , morate ukloniti remenice mehanizam na pumpu . To je pričvršćena vijcima koji moraju biti uklonjeni . Nakon iznošenje remenice mehanizam , koristiti staru četkicu za zube ili mala četka za ribanje da otklonimo sve sedimenata i hrane čestice koje su začepljenje zaslon , ali ne skidajte stvarna zaslon od pumpe , jer to može biti izazov da se ponovno instalirati . Nakon što ste očistili zaslon , ponovno sastaviti motor i pumpu i dalje reinstalirati preostale dijelove dok sestroj za pranje posuđa u potpunosti je sastavljen .

Kako zamijeniti Pump Seals na Whirlpool DU930 perilici posuđa

Električne komponente za pranje posuđa sjediti u nezavidnom položaju ; neposredno ispod kade . To znači kad ti perilica posuđa ispunjava vodom tijekom ciklusa ,strujni krug je u opasnosti od uzimajući mokro . Dio koji sprečava da se to dogodi jepumpa

Více >