Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Perilice posuđa >> Content

Koja jerazlika između Electronic & Kompjuterska za suđe ?

Perilice posuđa su napredovali u obje tehnologije i mogućnosti , omogućujući vam da koristite perilicu suđa jedinicu na temelju vaše specifične potrebe . Neke perilice posuđa imaju samo osnovne funkcije , ali su jednostavni za uporabu . Kompjuterska perilice posuđa su složeni sustavi koji nude dodatne mogućnosti . Izaberite svoj ​​stroj za pranje posuđa na temelju cijene i koliko kontrola želite više postavke i operacija . Elektronska perilica posuđa

Sve perilice posuđa su na neki način elektronske . Čak inajosnovnije pranje posuđa koristi motor generirati potrebnu snagu za vrti svoje lopatice i širenja vode dok se to radi . Ove perilice posuđa također imaju tendenciju da imaju osnovne ventile , pa čak i temperaturnih senzora koji koriste električnu energiju i sklopove za rad . Međutim , oni su također ograničeni u svojim značajkama i pokrenuti na vremena koja se mogu postaviti samo na određeno vrijeme , a neodređene temperature ili tipa pranja .

Razmatranja

timer dopušta samo jedan tip za pranje suđa , ali još uvijek možete prilagoditi ga oprati za različita vremenska razdoblja , što pomaže kada želite oprati lonce i tave nego tanjure . Jednostavan elektronički stroj za pranje posuđa i košta manje nego više moderan informatički verziji . Međutim , što učiniti izgubiti neke fleksibilnost s takvom sustavu osnovnog i ove perilice posuđa ne mogu dijagnosticirati probleme u slučaju kvara .
Kompjuterska pranje posuđa
< p >kompjutorizirani stroj za pranje posuđa dolazi s panel koji vam omogućuje da napravite svoj vlastiti prilagodbe procesa . Možda ćete biti u mogućnosti odabrati vrste rublja, temperature vode i druge pojedinosti za perilice posuđa ciklusa . To vam omogućuje da prilagodite opciju koja najbolje radi za ono što su pranje . Računalni verzija također može biti u mogućnosti to bljesak LED upozorenjima, informacije timer i neuspjeha kodove .
Razmatranja

računalo-based suđa ima više sklopove i senzore , što znači to će i koštati više i imaju veći broj dijelova koji mogu biti u kvaru . Međutim , to jekoristan sustav za pranje mnoge vrste jela od različitih materijala i različitih razina kvalitete . Ako samo oprati nekoliko osnovnih vrsta jela u perilicu posuđa , možda ne želite potrošiti dodatni novac ta opcija će zahtijevati .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/dishwashers/1016052708.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.