Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Perilice posuđa >> Content

Stroj za pranje posuđa je zablokirao na zakašnjela pranje

Ponekad perilice posuđa sumalo previše pametan zapotrošača je dobar. Tijekom vremena ili s korisničkim pogreške ,stroj za pranje posuđa može postati zbunjeni s različitim komandama i dalje zapeli na određene naredbe . Ključ poništiti taj problem je razumijevanje kakoradi stroj za pranje posuđa . Naredba Panel

naredba ploča na stroj za pranje posuđa je slično bilo koji drugi osnovni elektronički uređaj . Jednostavni kodovi mogu se upisati i pohranjeni su u memoriji i poslan perilice posuđa vremena . Timer tada organizira naredbe i počinje potrebne ciklusa za dovršetak zapovjedio oprati .
Grijanje vode

Jedan problem koji može uzrokovati da se pojavisuđa to traje dulje je hladnom ili mlakom vodom . Mnogi suvremeni perilice posuđa zahtijevaju da se voda se zagrijava na najmanje 120 stupnjeva celzijusa kako bi se mogla započeti ciklus pranja . Akovoda je bilo hladnije , nego što će ručno zagrijavanje vode predciklus počinje . To se može učiniti da izgleda kaostroj za pranje posuđa je na odgođenog pranja.
Pogrešno Kod

Drugi najčešći razlog za perilicu suđa da izgledaju kao da je zapeo na određenom ciklusu je da ili se ulazi u krivu naredbu kôd ili niste ušli u pravu šifru. Neki pametni perilice posuđa neće dopustiticiklus biti promijenjen ili izmijenjen , bez pristupnog koda kao mjere childproofing . Dakle ,sljedeći put kada pokrenete stroj za pranje posuđa , zgrabite Upute za uporabu i provjeriti da ulazite pravo kôd .
Pranje posuđa Error

posuđa može ponekad ne izvrši ispravne naredbe. Kada se to dogodi , vaš odgovor će morati bitiisti kao što učiniti s bilo kojeg elektroničkog uređaja koji je zamrznut . Da bi se ponovno pokrenuti stroj za pranje posuđa , ručno mora ga isključite . Da bi sigurni da ste u potpunosti isključiti , da ćete želite zadržati unplugged za oko 10 minuta . Ovisno o tome što je instaliran , to može dovesti do povlačenjem. Dalje , uključite perilicu u leđa i to bi se trebala vratiti u normalu .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/dishwashers/1016052723.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.