Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Perilice posuđa >> Content

Što jeuzemljenje Clip na Kenmore Perilica za suđe

? Kenmore perilice posuđa su dostupni u oba stalnih i prijenosnih modela . Stalni modeli moraju biti ožičenoj kućne električne sustava , i zahtijevaju 120 - volti vezu. Tijekom procesa ožičenja , to je imperativ da se uzemljenje pomoću uzemljenje isječak ili vijak , koji pruža električnu struju s manjeg otpora na zemlju . Terminal Block

perilice posuđa blok jetočka na kojoj ožičenja perilice posuđa spaja na provod kabela iz kućne električne sustava . Blok se nalazi iza odozdo prednjoj ploči perilice i je osiguran s dva vijka . Nakon što je ploča uklonjena ,blok se nalazi na desnoj strani donje stroj za pranje posuđa , a pokrivena metalnim poklopcem . Unutar terminala bloku su dvije žice , kao iza uzemljenje clip ili vijak , koji se koristi za uzemljenje perilicu posuđa .

Sigurnosti od opreza

Prije instalacije ili obavljanje bilo održavanje na vašem Kenmore perilica suđa , to je imperativ da se isključite perilice posuđa napajanje . Da isključite napajanje , isključite osigurač u vašem domu usluga ploči . Iakouredjaj ne zahtijevaju 240 - volti veze poput mnogih velikih aparata , kao što su vaše rasponu ili za kosu , 120 - Volt vezaje dovoljno da uzrokuje smrtonosnu trzajima .
Identificiranje vijak za uzemljenje ili Isječak

Nakonblok poklopac priključne je uklonjena , pogled na bazi terminal . Tu jevijak instaliran , bilo s lijeve ili ispod provod kabela rupe na bloku terminala . U nekim slučajevima to vijak može biti oslikana zeleno , što znači da jevijak za uzemljenje .
Uzemljenjepranje posuđa

Pomoću odvijača s ravnom glavom , popustite vijak za uzemljenje . Vijak za uzemljenje često ima perilicu instaliran na dnu njega , što morate kretati prema glavi vijka . Uz vijak poštom dostupnom , zamotajte uzemljenje iz voda kabela , što je bilo golo i prekriveno zelenom zaštitu, oko vijka post, ispod perilice. Stegnite vijak na sigurno tlo stroj za pranje posuđa .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/dishwashers/1016052829.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.