Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Perilice posuđa >> Content

Problemi u zujanje u KitchenAid perilici posuđa

Vjerojatno su imali to bušenih u glavu da je prethodno ispiranje je nepotrebno u modernim perilice posuđa , a to vrijedi i za KitchenAid aparata . Međutim , ono što se obično ne navodi se koliko jestroj za pranje posuđa je u stanju napraviti komadi i komadići tvrdog hrane naizgled nestaju na kraju ciklusa . Pa , KitchenAid ne samo objašnjava procesa brušenja , ali ga je zaštićeni kao " ProScrub " na nekim modelima . Ako sluha zujanje u perilici , to je najvjerojatnije zbog ovog brušenje lice , ali možete izvesti jednostavan test kako bi potvrdili ProScrub kao izvor buke . Možda ćete morati malo strpljenja za taj proces . To je ono što vam je potrebno Srpski Tape
zaglavljem Screenshot Pen
Prikazati više uputa Screenshot
1

Kaseta komad papira na prednjoj KITCHENAID vrata perilice posuđa . Napišite trenutni datum i vrijeme , kao što su : "Ponedjeljak - MM - DD - YYYY - 21:00 " Nakon pokretanja ciklusa , snimanje opis o teretu koji ste stavili u perilicu : " Pranje posuđa nakon večere na 'normalno' okruženju . " Također imajte na umu intenzitet zujanje : " .Cijeli kuhinjskom stolu zazvoni do točke vibrirajuće posuđe "
2

Trčanje perilicu za drugi i treći ciklus . To se može učiniti na isti dan , kao što su , nakon doručka i večere , ili u različite dane . Važno je pokrenuti stroj za tri ciklusa dati brusilicu odvojene mogućnosti da obrađuju posebno teške hrane . Napravite potpunu evidenciju o svakom ciklusu .
3

Run perilicu za četvrti ciklus , također bilježi ovaj događaj . Međutim , povremeno slušati stroj za pranje posuđa , kao što ide u stvarni fazu čišćenja . Većina KitchenAid perilice posuđa imaju kontrolne ploče koje osvjetljavaju različite izraze , uključujući i " pranje " ciklus . Akozujanje buka više ne postoji , to znači daperilica posuđa uspješno i potpuno je zemlju dolje tvrdih prehrambene proizvode u sitnim česticama koje su se od tada odnijela kroz odvod .
4

obratite se tehničaru u servisu , akozujanja i brušenje buka ustrajati .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/dishwashers/1016052830.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.