Frigidaire pranje posuđa curi voda od ulaznih vrata

Vaš Frigidaire perilica posuđa pruža pogodnost za svoj život , ali ako je razvio curenja , to je vjerojatno uzrok da se brinuti hoće li morati zaposliti vojnik kako bi skupi popravak . Međutim , možete dijagnosticirati uzrok vašeg curenja vrata vrednovanjem vašu perilicu i rješavanju problema za niz potencijalnih problema . Popraviti svoj ​​Frigidaire suđa se uštedjeti novac . Deterdžent

deterdžent koristite može bitiuzrok curenja prednja vrata svoga Frigidaire perilice posuđa . Koristite samo preporučenu količinu deterdženta u vašem Frigidaire priručniku i tvrdoće vode . Na primjer , Model 675000607479 s mekom vodom treba 1 /4 šalice svaki deterdženta . Također je potrebno koristiti samo svježe deterdžent napravio za perilice posuđa . Provjerite kako bi bili sigurnicurenja ne dolazi iz čaše sapuna ili dozator za pomoć ispiranja uklanjanjem vijaka koji povezuju unutarnje i vanjske dijelove vrata . Akoizolacija između vrata je mokro , morate zamijeniti šalicu sapun i dozator .
Razina

curenja na ulaznim vratima može pripisati postrojenju da nije na razini . Ulazna vrata bi trebao biti čak i sa okolnih kabineta bojištima . U levelers u prednjem dijelu perilice treba osigurati za 5/16 centimetar prostora ispod stijenu iza donje na vrhu stroj za pranje posuđa . Izvadite donju policu unutar perilice , i stavite razinu na podršci kotača nalazi po dnu kade je provjeriti je listroj za pranje posuđa je razina od ispred perilice na leđima . Pomicanje levelers gore ili dolje dok se razina pokazujesuđa pravilno postavljena na visini razini .
Loading

Loading perilicu ispravno može spriječiti curenje u svom Frigidaire stroj za pranje posuđa . Postavite čaše i šalice na gornjem stalak perilice izvan zubaca u kutna smjeru . Postavite jela između zubaca s kojima se mlaznice na dnu police . Ako dodate bilo jela u sredini ciklusa , otvoriti zasun za ulazna vrata i čekati trenutak za vodu da se zaustavi prije umetanja dodatnih jela . Uvjerite se daulazna vrata čvrsto zatvorena i ništa ne viri iz perilice posuđa svaki put kada pokrenete ciklus .
Ostali problemi

Vaš stroj za pranje posuđa može imati neispravan pečat . Ako vidite kapanja vode neposredno ispod vrata , to može bitiproblem. Zategnite zasun na vratima zavrtanjem vijaka čvršće kako bi riješili ovaj problem . Zamijenite svoju brtvu na vratima , ako se problem ne riješi . Provjerite crijeva i usisnih ventila za sva dodatna curi , i zamijeniti crijevo ili ventil , ako primijetite bilo kakve rupe ili pukotine .

Što mogu koristiti za smanjenje Scale u perilicu

? Hard - voda mineralne naslage , ili skale , kuge perilica posuđa s problemima u rasponu od mjesta na čašama do promjene boje posuđe i pribor . Smanjenje razmjera u perilicu je obično dio većeg projekta omekšati kućanstva vode za sve namjene . Odabe

Více >