Što jeWhite cilindra na dnu stroj za pranje posuđa ?

Perilice posuđa su složeni strojevi koji se sastoji od raznih dijelova . Znajući što su dijelovi koji će ićidug put prema pomaže da pronađete točan kad vaš stroj za pranje posuđa treba zamjenu . Vjerojatno vidjeti jedan takav dio svaki put kada otvorite perilicu :bijeli cilindar viri prema gore kroz dno unutarnje komore . To jesprej toranj , a to je bitno za perilice posuđa osnovnih funkcija . Funkcija

sprej- Kula je često povezan s dva ili više mlaznica. Mlaznice sadrže male rupe koje pucaju tople vode na posuđa i drugih predmeta u perilicu . Voda se skuplja u kadi na dnu uređaja . Sprej- tornja baze obično narastemalo , otkriva se ispusni ventil, gdje Prljava voda izlazi .
Podrška i Rotor

Ispod tornja mlaznice su druga dva cilindra , jedna bijela i jedna crna . Bijeli cilindar na dnu jepranje ruku potpore , i to povezuje skruberom na motor koji se rotira i nazad , vrti mlaznice . Sprej toranj i pranje ruku potpore su povezani putem crnog cilindra , što jerotor . Rotor gura vodu prema gore kroz sprej tornja i sprej ruke .

Varijacije

Različite posuđa modeli koriste različite vrste sprej kulama . Neki sprej tornjevi nemaju mlaznica ; umjesto toga , oni imaju rupe duž njihove strane pucati vode u svim smjerovima . Pojava mlaznog tornja varira od modela do modela , ali je generički opis bijelom cilindru obično ostaje univerzalna . Perilica posuđa može imati sprej toranj koji dolazi kroz donji perilicu s mlaznica ispod para , ili ne može imati skruberom uopće i ima samo mlaznice povezane s podrškom za pranje ruku .

Zamjena

sprej toranj je dužan da smanjuju se s vremenom i uz uporabu . To također može postati začepljen , usitnjeno ili napuknut , čineći ga nedjelotvornim . Uklanjanje skruberom zamijeniti ga nijetežak zadatak u većini situacija . Jednostavno pritisnite na tornju za prskanje , i okrenite ga suprotno bi ga oslobodili iz karticama drži ga na mjestu na rotoru. To bi trebalo dizati van. Akosprej toranj je povezan s mlaznica , a potom i njegova uklanjanja može zahtijevati iznošenje dno perilicu.

Kako popraviti slomljena ovisiti o GE perilici posuđa

Akozglob na vašem General Electric perilica suđa slomljena ili pada , to možete spriječiti zatvaranje vrata , a znači da se ne može pokrenuti stroj za pranje posuđa . Najbolji način da se popraviti slomljena zglob je pregledati vratima šarki opruge i

Více >