Moj KitchenAid perilice posuđa teške uvjete i normalna svjetla trepere Naizmjence

KitchenAid perilice posuđa imaju kontrolne ploče s indikator svjetla za razne ciklus odabira i informacije o statusu . Akoindikator svijetli ,odgovarajući ciklus obično je izabrana iliciklus je trenutno na označenom mjestu , kao što je " pranje " ili "čist ". Međutim , ako je" teške uvjete " i "normalna" svjetla trepere alternativno , došlo je dopogreške koja zahtijeva pozornost . Reset

Ponekad" teške uvjete " i " Normal " svjetla će zasvijetliti kada je otkrivenapogreška , alijednostavno reset je sve što je potrebno . Isključite KitchenAid perilicu suđa i pričekajte dvije minute , a zatim se vratiti moć stroja . Otvorite i zatvorite vrata perilice čvrsto i odaberite novi ciklus pranja , nakon čega slijedi "Start ".
Control Panel

Svjetla na stroju za pranje posuđa može treptati alternativno , ako postojipogreška s upravljačke ploče . Pokušajte brišući upravljačku tipkovnicu s čistom, vlažnom krpom kako bi uklonili ostatke koji bi mogli biti uzrok ključni jastučići na štapiću . Pratite sušenjem tipkovnice . Ponekadreset kao što je prethodno opisano može riješiti probleme s upravljačke ploče komunikacijske pogreške .

Rješavanje problema Tehnike

Iakorazlog zašto" teške uvjete " i " Normal " Svjetla su oba treperi je vjerojatnoproblem upravljačka ploča , postoje neke osnovne metode za rješavanje problema koji se mogu riješiti problem bez pomoći usluga . Pokušajte sa toplom vodom u sudoperu zagrijati vodu prije nego štovoda ulazi u perilicu i pokrenite" Isperite Samo " ciklus . Akokod pogreške, Mjeračpritiska vode može biti priključen na ventil za vodu priključen na stroj za pranje posuđa kako bi provjerili je li tlak vode ako je 120 psi ili veći . Ako je pritisak vode manje od 120 psi ,vodoinstalater može se obraćao za pomoć . Pogled iznutra na dno perilice i očistiti plutaju zaštitu od prelijevanja , koja izgleda kao mali stožac , i gurnuti na plovak kako bi bili sigurnifloat pokrenuti. Ako niti jedan od načina za rješavanje problema jasno treptanja svjetla , dodatna usluga potrebna .
Popravak

Ako resetiranje ne zaustavi " Heavy Duty " i " Normal " svjetla iz treperi , napori za rješavanje problema nisu riješili problem , a ti se ne sviđa s testiranjem pritisak vode s mjeračem , ne pokušavajte provjeriti tlak vode na svoju vlastitu . Kontaktirajte KitchenAid za pomoć i neka znaju daupravljačka ploča je vjerojatno potrebna zamjena .

Kako ukloniti Bosch ploča Iz suđe Model SHE44C02

Bosch SHE44C02 suđa jeugrađena u model koji je instaliran trajno ispod kuhinjskih šalterima . Za razliku od mnogih modela Bosch perilice posuđa ,SHE44C02 ima kontrolnu ploču na vanjskoj strani prednje strane vrata . Kontrolna ploča sadrži perilice po

Více >