Kako Isključite linije vode i ispuštanje na stroju za pranje

Potrebno je isključiti struju, sustav za vodu i odvod od perilice kada je izvadite na zamjenu . Većina perilice posuđa su i poslati u vaš dom , zahtijevajući isključivanja osigurač i odvajanja perilica suđa žice iz kuće žice . Neke perilice posuđa koristite kabel koji jednostavno unplugs . Bez obzira na metodu ,struja mora biti isključen prije nego što se približava druge linije . Odspajate liniju vode i odvod na stroju za pranje posuđa je uglavnom isti za sve modele i marke . To je ono što vam je potrebno Srpski Žlica
ključ
Phillips odvijač
kliješta Pretraživati ​​Pomoćnice ( opcionalno )
Prikazati više uputa Screenshot Isključite Pod Sudoper
1

Isključite toplom vodom ventil za zatvaranje ispod sudopera . Većina perilice posuđa dijele ventil s kuhinje pipa , iako neki koriste zasebne linije tople vode ispod sudopera . Pratite suđa opskrbe liniju iz kabineta na ventila za zatvaranje kako bi se osiguralo da se iskorijeni ispravan ventil .
2

Postavite kantu pod ventilom za zatvaranje uhvatiti ostatak vode u crta kada ga isključite iz ventila za zatvaranje . Okrenite maticu veze učvršćuje vodovod do ventila za zatvaranje suprotno s ključem . Nakon štoje veza labav , provući liniju potpunosti od ventila za zatvaranje rukom .
3

Pratite odvodni vod od strane Vlade da , gdje se povezuje kuhinjski odvod sustava . Ako imate odlaganje smeća ,odvod linija povezuje na strani odlagališta jedinice . Ako nemate smeća,odvod linija povezuje s bilootpada t na odvodne cijevi sudopera ilizračni raspor cijevi ispod sudopera .
4

Otpustite vijak osiguranje spojnicu na odvod linija s Phillips odvijač , ako je vaš odvod linija koristi crijeva tipa spona . Ako imate kompresijske stezaljke , stisnite kartice zajedno s kliještima i povucite spojnicu niz odvodni vod .
5

Izvucite odvodni vod od sustava odvod sudopera ili odlaganja smeća . Stavite kraj linije unutar kantu uhvatiti preostale vode .
Prekinete vezu s perilici posuđa
6

Otvorite vrata perilice . Uklonite vijak koji pričvršćuje nosač na dnu pult , pomoću križnog odvijača . Ako imate granit ili mramor counter vrhovima , montažu zagrade sigurne na okvir kabineta .
7

Izvucite perilicu iz područja kabineta . Ako je potrebno , zamolite prijatelja da vam pomogne pri izvlačenju perilicu out . Potrebno je put nepovezano linije u bočnom zidu od kuhinjskih ormarića , uklonite, stroj za pranje posuđa .
8

Isključite maticu sigurnosni sustav za vodu na stražnjoj pranje , pomoću ključa . Linija se obično instalira na desnoj stražnjoj uglu stroj za pranje posuđa . Povucite liniju bez vode u stroju za pranje posuđa .
9

Uklonite vijke koji pričvršćuju dno pristupnu ploču na prednjoj strani za pranje posuđa , pomoću križnog odvijača . Izvucite pristupnu tanjur iz perilice , i naći gdje je kraj odvodne cijevi spaja na pumpu za vodu pod stroj za pranje posuđa .

10

Otpustite stezaljke vijak koji pričvršćuje crijevo na pumpu , pomoću Phillips odvijač . Povucite odvodnu cijev od pumpe . Idi iza perilice i izvucite odvodnu cijev u potpunosti daleko od jedinice .

Frigidaire pranje posuđa Pogreška Bljeska

Frigidaire perilice posuđa imaju niz LED svjetlo , kada je izabranciklusa , kada je u tijeku i kada je posuđe čisto . Međutim , ako su svjetla treperi , to znači nešto drugo u potpunosti , a to je važno kako bi se utvrdilo što jesvjetlo treperi ukazu

Více >