Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Garbage Odlaganje >> Content

Koja jerazlika između smeća Otuoenje i Disposers

? Kada pokušavate odlučiti između odlaganje smeća i smeća odlagać , ti stvarno ne lice puno izbora uopće, jer su uvjeti odnose se na istu vrstu uređaja . Neki ljudi ga zovuodlaganje ; drugi ga zovudisposer . Neki prebaciti natrag i naprijed , koristeći obje pojmove koji opisuju isti jedinicu . Smanjenja i Disposers

smeće otuđenja pomoći da se smanji količina otpada hrane ste stavili u svoj koš za smeće i poslati na komunalne sustave za smeće . Nakon struganje meke hrane i povrća pilinga u odvod i tekućom hladnom vodom iz slavine , možete se obratiti na jedinici . Powered by električne energije ,zbrinjavanje melje se u prehrambenom otpada dok ne bude dovoljno mali da se prati niz cijev i na svoje kanalizacije ili septičke sustava .
Speed ​​

Garbage Smanjenja se istaknuo i konjskih snaga njihovih motora . Izbori u rasponu od ¼ konjskih snaga na 1 konjskih snaga . Većina kućanstava koristiti barem ½ konjskih snaga jedinicu ; nešto sporije nije dovoljno snažan da se bave otpadom učinkovito . 1 KS uređaj koristi više električne energije od drugih . Njegov motor radi glasnije , ali su jedinice često dolaze s zvučnu izolaciju .
Septička vs kanalizacija

Ako je vaš dom ima septičku sustav, nego i vezu s sustav komunalnog kanalizacija , obratiti pažnju pri kupnji novog smeća disposer . Neke jedinice će poslati previše ili premalo hrane glomazni otpad u septičke sustava . To može ometati normalnu otpada razgradnje i dovesti do ozbiljnih septičke problema niz liniju . Pobrinite seda odaberete disposer je ocijenjeno kao dobro za septičku sustava i slijedite upute proizvođača za ono što se izvoditi kroz njega .

Razmatranja

Ako instalirate na raspolaganje jedinica u sudoperu da nikada nije imao jednu prije , izabrati bilo koju marku koja odgovara Vašim potrebama , bez obzira da li sebe nazivazbrinjavatelj ilizbrinjavanje . Ako mijenjate jedinicu koja je izlizan ili je oštećen , razmislite o kupnji uređaja od istog proizvođača . Možda ćete biti u mogućnosti koristiti postojeću montažnu hardver staviti novu jedinicu na mjestu , što će smanjiti vrijeme i trud tijekom instalacije .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/garbage-disposal/1016007609.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.