# >> Dom i vrt >  >> Home Appliances >> Garbage Odlaganje >>

Garbage Odlaganje visak rukav curi

Vaš smeća je trebao pomoći da uštedite vrijeme i smanjiti otpad . Ako je curi voda kroz svoje sudoper rukav , onda to otpada vodu i može oštetiti predmete pohranjujete ispod vašeg sudopera . Da biste pronašli uzrok curenja , pogledaj na dijelove koji su uključeni u pričvršćivanje rukav na vaš sudoper . Sudoper rukav

sudoper rukava zaštićuje Vaše odlaganje smeća na vašem sudoperu . Ona ima rub koji sjedi u svom sudoperu dna ; Ostalo je linijavanjskih odvoda i proteže se ispod dna sudopera pričvrstiti na odlagalište smeća jedinice . Kad prokišnjava ćete imati voda kaplje iz sudopera u prostor ispod , vlaženje eksterijera raspolaganju smeća , kao i sve što se pohraniti u ormaru ispod vašeg sudopera .
Uzrokuje

Ako propušta smeća sudoper rukavima , zatimpitanje je biloproblema s brtvom i obrub u rukavu , ili u Vodoinstalater je kit koristiti tijekom instalacije . Brtvama i montažu prstenje su trebali zadržati jedinicu iz curi . Ako oni nisu ispravno instalirani , voda će pronaći razlike između njih i istjecati . Trebali biste koristiti vodoinstalater je kit kod instaliranja rukav . To pomaže popuniti prostor između grla je ruba i dna sudopera , brtvljenje praznine između njih tako da voda ne može proći. Ako ne koristite ili ne koristite dovoljno, voda će istjecati iz sudopera .

Rješenja

Ponovna instalacija smeća zaustaviti sudoper rukava curenje . Struže daleko sve tragove stare vodoinstalater je kit , a zatim koristiti velikodušan iznos kada voditi sudoper rukav na svoje mjesto . Ne budite zabrinuti extra kit curenje iz pod prirubnice ; obrišite ga daleko kasnije . Stavite brtvu , montažu prstena i back up montažni prsten na svoje mjesto . Ako je vaš uređaj je došao s jednim ili natakne prsten na leđima do montaže prsten kako bi bili sigurničahura čvrsto postavljena.

Razmatranja

Uvijek slijedite sve upute isporučene od strane proizvođača smeće raspolaganju jedinice pri rješavanju , instalacije ili reinstalirati jedinicu . Nakon puštanja rukav i ostatak raspolaganju vratiti na svoje mjesto , priključite umivaonik s odvodnom stopera i pokrenuti vodu u nju . Potražite curenja . Ako ne vidite jedan , uklonite čep i neka protok vode u odlagalište jedinici . Ako još uvijek ne vidim nikakvu vodu , onda curenja je popravljen . Ako ne vidite vodu , obratite se stručnjaku kako bi saznali je li jedan od rukavu u dijelovima oštećen .

Kako popraviti zaplijenila Odvoz Zbrinjavanje

Kadsmeća uhvati , to znači da je nešto sprječava zamašnjak od okretanja propelere koji drobe hranu i otpad . Srećom , ima nešto podnesenog u raspolaganju ne znači da morate dobiti novu instaliran . Možete popraviti zaplijenjenu odlaganje smeća na nač

Více >