# >> Dom i vrt >  >> Home Appliances >> Garbage Odlaganje >>

Moj Garbage Odlaganje činiPropuštanje Sound

Kante za otuđenje pomoći smanjiti količinu hrane otpada koji ide u odlagalište otpada preusmjeravanjem dio tog otpada hrane kroz vodovodni sustav . Akosmeća čini mjehurića zvuk , to je najvjerojatnije zbog tog prehrambenog otpada Začepljenje negdje dolje cijevi , što je rezultiralo u mjehurića zraka u odvod . Trčanje raspolaganje

Jedan od najboljih načina da zadržite odlaganje smeća u ispravnom stanju , i držati začepiti i mjehuriće zraka od formiranja , je za pokretanje odlaganje smeća redovito . Kad god deponij otpada hrane propasti , uvijek trčanje hladnom vodom prije flipping prekidač za uključivanje na odlaganje . Ostavite hladnu vodu izvodi 10 do 15 sekundi nakon uključivanja odlaganje off . To pomaže pomaknuti sve ostatke kroz cijevi kako bi se spriječilo klompe od formiranja.
Čišćenje Zbrinjavanje

Čišćenje jevažan korak u osiguravanju da klompe ne formira u smeće zbrinjavanje te daodlaganje ne bi mjehurića ili grgljala zvuk kad se voda pokrenuti niz odvod . Da bi odlaganje otpadaka bez , staviti male kosti i ljuske jaja propasti povremeno naoštriti noževe smeća, što osigurava pravilan razgradnju hrane i sprečava začepljenje . Akosmeća počinje mjehurića , ispadne malo leda u odvod i pokrenuti odlaganje s hladnom vodom da se izoštri lopatica i jasan ostataka hrane i masnoće .
Unclogging raspolaganje

Akosmeća ima začepiti unutar komore , možda ćete biti u mogućnosti ukloniti samizačepiti bez otvaranja zbrinjavanje . Isključite odlaganje smeća iz zida , ako imate pristup utikaču , ili ga uključite u kuhinji off prekidač na kutiji . Mjesto L - obliku ključa koji se isporučuje s raspolaganju u rupu koja se uklapa u dnu odlaganja . Okrenite ključ nježno natrag i naprijed popustiti krhotine zaglavi u lopatice . Nakon lopatice slobodno okretanje , uključite i pokrenuti odlaganje s hladnom vodom .
Kada NazovitePro

Akosmeća još uvijek čini mjehurića zvuk Nakon što su sve klompe su uklonjene od prodaje , a vi ste pokušali očistiti cijevi ,problem je vjerojatno dublje u cijevima . Unclogging cijevi obično zahtijeva puno znanja i profesionalnog vodoinstalater . Vodoinstalater može utvrditi je liuzrok mjehurića u vašem kantu za smeće je davodovodni sustav treba oduška , a ondavodoinstalater može instalirati oduška ispravno u sustavu .

1/2 HP vs . 3/4 HP Garbage Odlaganje

smeća jekuhinja praktičnost . Pošalji ostaci hrane u sudoper , a ne kanta za smeće , gdje možete osjetiti miris i privući štetočine . Graditelji često instalirati low -cost , low - konjskih primitaka u novim domovima , ali kućanstva s više od dvoje l

Více >