Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Garbage Odlaganje >> Content

Možete koristiti tekući Vodoinstalater u Garbage disposer

? Povremeno , smeće otuđenja postati začepljen s ostacima hrane . Ako imate tlo vlaknaste namirnice kao što su banane , kora , cvijet stabljike , kava melje , eggshells ili bilo koru koja ima sjeme , onda je možda pridonijelo začepiti . Osim toga , mast , masti ili ulja da je netko slijeva niz odvod može stvoriti začepiti . Za otpuštanje začepiti , možete koristiti Clorox je Liquid Plumr . Što je Liquid Plumr ?

Liquid Plumr jezaštićeni proizvod po Clorox komercijalnih rješenja . Možete pristupiti više informacija o tekućini Plumr i drugim Clorox komercijalnih rješenja posjetom službenim stranicama tvrtke .
Mogu koristiti Liquid Plumr Moja Zbrinjavanje ?

Clorox Commercial Solutions službeno navodi na svojim internetskim stranicama da je Liquid Plumr jeproizvod koji neće naštetiti vašem odlaganje smeća , ako je to dio " zvučnog vodovodni sustav . " Uključeno u ovom sustavu su cijevi koje su izrađene od plastike i su spojeni na kantu za smeće . Ako imate staru kuću sa sustava cijevi koje su se možda pocinčanog cijevi , a zatim biste trebali provjeriti sa profesionalnim vodoinstalater prije lijevanja Liquid Plumr u svoju kantu za smeće .
Kako koristiti tekuća Plumr ?

korištenja tekućih Plumr istjerati zabrtviti u vašem kantu za smeće , ulijte ga u svoj odvod --- obično oko polaboce . Pričekajte oko 10 do 15 minuta . Dalje , uključite vodu i okrenuti na raspolaganju za nekoliko minuta . Akozačepiti ne pomakne , onda možete ponoviti postupak .
Gdje mogu kupiti Liquid Plumr ? Srpski Srpski

Kupnja Liquid Plumr od lokalnog kuće robe supply trgovine , kuće izgradnju dućan , dućan ili omiljena online dobavljač za kućne potrepštine .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/garbage-disposal/1016007659.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.