# >> Dom i vrt >  >> Home Appliances >> Garbage Odlaganje >>

Je li to sigurno staviti voće rinds u Garbage Odlaganje

? Ako imate odlaganje smeća u vašoj kuhinji , možda se pitate ako možete samljeti neke voćne pilinga bez rizika od začepljenja odvoda. Opće pravilo o voćnim rinds je da se ljušti u bilo kojem velikom količinom češće začepiti odvod . Saznajte dodatna pravila voćnih rinds u vašem kantu za smeće kako bi se spriječilo klompe i da bi se odvod trčanje čisto i jasno . U generalnom

Općenito , možete samljeti većinu voća rinds u kantu za smeće dok ih samljeti u malim količinama . Isperite rinds s hladnom vodom , kao što su ih brušenja , i držati vodu otvorenom , tako da ona teče u odvod za oko 30 do 45 sekundi nakon što uključite smeća off .


Kore banana

ne dopustite kore banana u vašem kantu za smeće . Banana pilinga imaju vlaknastu unutarnju kožu koja proizvodi ljepljive mase kad ih samljeti u raspolaganju . Plod ostaci na donjoj kore i stvoriti masu banana kaša koje mogu začepiti cijev lako .

Peels sa sjemenkama

Izbjegavajte brušenje bilo voće oguliti sa sjemenkama , poput jagoda vrhu ili bilo koje voće jezgri sa sjemenkama u njima ; Sjemenke sučesta stranica u središtu jabuke, šipka , breskve i šljive . Sjeme može začepiti je odlaganje smeća vrlo jednostavno .


Limun rinds

obrije nekoliko malih dijelova limuna i stavite ga u kantu za smeće . Baci dva ili tri kocke leda na vrhu rinds . Uključite hladnom vodom , i okretanje na raspolaganju smeća stvoriti prirodni čistač za svoju kantu za smeće . Držati vodu trčanje za oko 30 do 45 sekundi nakon što ste isključili odlaganje .

Moj Kenmore Garbage Raspolaže curi

curi Kenmore smeća disposer može bitistvarno katastrofa u kuhinji . Osim uzrokuje stres i frustracije ,curenje može dovesti do skupih i dugotrajnih popravke . Bez obzirakonjskih snaga vašeg Kenmore odlagać , postoji nekoliko strategija , savjete i up

Více >