Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Garbage Odlaganje >> Content

Emerson Garbage Odlaganje Instalacija

Emerson jemultinacionalna korporacija koja proizvodi široku paletu industrijskih i stambenih proizvoda . Jedan proizvod Emerson proizvodi je smeće likvidiranje, koji se proizvodi pod U - sudoper - tora linije . U - sudoper - tora linija uključuje i stambene primitke za kućanstva i poslovne primitke za uporabu u prehrambenoj industriji usluga . Instaliranje novog Emerson U - sudoper - tora smeća odlaganje je najbolje obaviti netko sa srednje ili veće do-it -yourself vještina kao što uključuje neke vodovod i električni rad . To je ono što vam je potrebno
Vodoinstalater je Putty Screenshot gusta gumicom Screenshot odvijač Screenshot čekićem Screenshot kabel
Wire Strippers Pretraživati ​​plastičnih konektorom kapama Pretraživati ​​Proljeće tipa obujmicom < br > Screenshot Prikaži više uputa
1

roll pramen vodoinstalater je kit u svojim rukama u dugu , cilindričnog oblika oko 1 /2 inča debeli .
2

Place kit oko baze sudopera prirubnice , neposredno ispod ruba prirubnice . To jebrtva koja se uklapa u odvodne rupe u sudoperu .
3

Umetnite prirubnicu u sudoper i pritisnite dolje na njega .
4

Go ispod sudopera i gurnite vlakana brtvu , backup prirubnicu i obrub na dio ruba koji se proteže ispod sudopera . Stavite debeli gumicu oko prirubnice privremeno držite vlakana brtvu , backup prirubnicu i obrub na mjestu na prirubnicu .
5

stavljajte teške predmete na dnu sudopera na vrhu prirubnica da formira čvrsto pečat .
6

Izvadite gumicu iz cijelog oboda, i gurnite opružni prsten u utor oko dna prirubnicu ispod sudopera . Okrenite montažni prsten dok vijaka na montažnoj prsten postroje s rupama na rezervne prirubnice , a zatim okrenuti vijke u backup prirubnicu stegnuti pečat .
7

Knock out ulazni priključak za pranje posuđa dodirom odvijač na plug čekićem , a zatim izvadite utikač iz kantu za smeće . Ulazni priključak jemanja od dviju izbočina na strani kantu za smeće , a nalazi se uz gornji rub slivnika jedinici . ( Preskočite ovaj korak ako nemate stroj za pranje posuđa . )
8

Izvadite električni pokrovnu ploču na dnu raspolaganju i povući žice , ali ne dirajte kartonsku štit . < br >
9

Umetnite konektor kabela kroz pristupne rupe na dnu raspolaganju , a zatim izvucite električni kabel kroz to i na raspolaganju . Zategnite kabela .
10

Spojite žice od odlaganja smeća do žice koje vode od svog doma u glavnoj električnoj kutiji . Uklonite oko 1/2 inch izolacije od smeća žica za odlaganje ( ako je potrebno) , a zatim uviti ih do žice koje vode od razvodne kutije s plastičnim konektor kape . Spojite bijeli žice zajedno , povezivanje crne žice zajedno i zamotajte zeleno uzemljenje na uzemljenje vijak , a zatim zategnite.
11

Push žice u kantu za smeće ( bez pomicanja kartonsku štit ) , i zamijeniti pokrovnu ploču .
12

Spojite cijev na Zvučnoapsorbirajući završetci gori na strani raspolaganju s obujmicom proljeća tipa . Emerson nudi dvije cijevi za to, jedan ravan i jedan sa 90 stupnjeva lakat ; koristiti onaj koji odgovara najbolje za vaš sudoper .
13

Hangodlaganje na dnu sudopera prirubnice prema postrojavanjem pričvrsne kvačice , zatim okreće montažnu prsten dok su sva tri kartice sjedne na svoje mjesto .
14

Spojite vodovod za odlaganje smeća jedinice . Okrenite odlaganje jedinicu do pražnjenja cijevi spojen na Zvučnoapsorbirajući završetci Gori je postrojilo se s odvodnom zamku (u obliku slova U dio odvodne cijevi ) , a zatim spojite odvodna cijev na odvod zamku i zategnite maticu na ocijedite zamku da osigura montažu . Ako je odvodna cijev predugo , izrezati ga da stane ; ako je prekratko , kupiti produžni cijev da stane između cijev za odvod i odvod zamku .
15

Umetnite sudoper pregradu u odvodnom rupom na dnu sudopera . Napunite umivaonik s vodom , a zatim ga ocijedite testirati priključke za curenja .

16

Vraćanje snage na raspolaganju na glavnoj električnoj kutiji .
< br >
od:http://vrt.98905.com/home-appliances/garbage-disposal/1016007684.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.