# >> Dom i vrt >  >> Home Appliances >> Garbage Odlaganje >>

Kako instalirati Odvoz Postrojba za uklanjanje ima perilicu suđa

smeća može smanjiti veliku kuhinjskog smeća tako da je brušenje i raspolaganja njega kroz kanalizacijske cijevi . Instaliranje smeća nije teško . To se ne razlikuje mnogo kada jestroj za pranje posuđa , jerodlaganje dizajn omogućuje za perilicu posuđa odvod spojiti na njega iz tvornice . To je ono što vam je potrebno Srpski kliještima
Vodoinstalater je Putty Screenshot Phillips odvijač
malih čekića
klemama Pretraživati ​​električne žice Screenshot Power Switch Screenshot Drain kit
kliješta
Screenshot pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Uključite kuhinju napajanje na osigurač kutiji . Označite prekidač , tako da netko ne uključite napajanje dok radite . Isključite perilicu suđa odvod iz sudopera odvod pomoću kliješta za oslobađanje spojnicu . Isključite S- zamku iz sudopera odvod pomoću kliještima okrenutidolikuje suprotno .
2

ukloniti postojeći rep, iz odvod sudopera pomoću kliještima . Twist pričvrsni prsten kazaljke na satu i izvadite odvod cjedilo . Spread vodoinstalater je kit na dnu odvodnog prsten i instalirati odlaganje odvod u sudoperu . Instalirajte brtvu odvod i okretati pričvrsni prsten na okretanjem u smjeru kazaljke na satu dok je ruka čvrsto .
3

Spojite novi rep, na odvod i osigurajte ga s kliještima . Spojite P- zamku iz kompleta za odvod na zadnjim i zategnite montažu pomoću kliještima . Spojite P- zamku za odvod pomoću kliještima stezati montažu .
4

Instalirajte električne kablove za novu kantu za smeće i povezati se u krug . Instalirajte prekidač na zidu u sudoper i spojiti ga na novu ožičenja pomoću odvijača . Spojite žice kantu za smeće . Bijela je neutralna , crna jevruće žice i zelena ili gola ježicu za uzemljenje .
5

Pričvrstite klemama na izložene veze ih uvijanje na sve dok su uske . Stavite poklopac na žičanom okviru za zbrinjavanje i čvrsto ga s odvijačem . Podignite odlaganje do odvoda i učvrstite ga okretanjem Sigurnosni prsten u smjeru kazaljke na pooštravanju dolikuje.
6

Umetnite odvijač u jednoj od petlje za zaključavanje prsten , ako je potrebno . Spojite dugo kraj P- trap u kantu za smeće i zategnite pričvrsne vijke pomoću odvijača . Dodirnite iz perilice utikač u kantu za smeće pomoću odvijača i mali čekić .
7

Spojite perilice odvod na raspolaganju pomoću kliješta za otvaranje obujmicom . Uključite napajanje natrag u kuhinju na prekidač kutije . Uključite vodu u sudoper i pokrenuti ga u odlagalište jedinici . Uključite prekidač za odlaganje na za testiranje instalacije .

Kako instalirati ručno Kenmore Zbrinjavanje

Kenmore je jedan od Sears premium brandova kućanskih aparata i predmeta . Kenmore proizvodi širok raspon uređaja u rasponu od štednjaka , hladnjaka , perilice posuđa i perilice i sušilice . Kenmore također proizvodi pod - the- sudoper montiran smeće

Více >