Kako zamijeniti Odvoz raspolaganju s redovitim cijevi

Kad izvadite smeća iz vašeg sudopera , trebate zamijeniti cijevi . Proces nije teško i zahtijeva minimalno alata . Morate ukloniti odlaganje jedinicu prije nego što možete zamijeniti cijevi . Projekt će trajati okosat vremena za prosječnog do-it- yourselfer da završi . Morate biti oprezni kako bi pravilno izolirati električne veze akootpada je teško priključena na strujni krug . To je ono što vam je potrebno
Phillips odvijač glavu
Sink cjedilo
Ocijedite repne
T - dolikuje ( dvostruko zdjelu sudopera )
S - trap Srpski pila za metal Srpski Srpski Show Više Upute Screenshot
1

Uključite na raspolaganju off prekidač na kutiji . Odvojite električne žice od prodaje uvijanje off klemama . Izvadite električne žice iz kruga tako da isključivanja .
2

Umetnite odvijač glavu Phillips u zaporni prsten na vrhu odlagališta jedinice . Okrenite sigurnosni prsten ulijevo za puštanje u komunalnom jedinicu . Učinite to pažljivo kaootpada je teže nego što izgleda . Postavite odlaganje jedinicu stranu .
3

Izvadite ispusni prsten za odlaganje od sudopera okretanjem prstena zaključavanje suprotno rukom . Uklonite brtvu i gurnuti u komunalnom prsten i iz umivaonika . Instalirajte sudoper cjedilo u zdjelu . Stavite gumenu brtvu i sigurnosni prsten na prosijavanje košari ispod sudopera tako da sjedne na mjesto .
4

Spojite odvodnu rep, na cjedilo ispod sudopera uvijajući je na smjeru kazaljke na satu . InstalirajteT - dolikuje na kraju o zadnjim akosudoper jedvije umivaonikom . Spojite drugu zdjelu zaT - spoj i zategnite prsten rukom tako da sjedne na mjesto . Spojite S- zamku zaT - spoj i zategnite prsten zaključavanje rukom .
5

Spojite drugi kraj S- zamku za odvod . Okrenite prsten za zaključavanje ga učvrstili . Okrenite prekidač na leđa za kuhinju krug nakon što ste sigurni da ste uklonili električnu žicu za odlaganje jedinici .

Hrana ne ostaviti za zbrinjavanje otpada

Strojevi za odlaganje otpada može biti sjajan dodatak kuhinji jer smanjuju količinu smeća koji ide u limenku . Nažalost , postoje neke stvari koje ne bi trebali nestati dolje u raspolaganju . Stavljanje određene prehrambene proizvode na raspolaganju

Více >