# >> Dom i vrt >  >> Home Appliances >> Garbage Odlaganje >>

Garbage Odlaganje pitanja

Kante za otuđenje pomažu smanjiti količinu otpada koji ide u kantu za smeće , koji može drastično poboljšati miris vašeg smeća . Oni rade brušenjem hranu na male komadiće , tako da oni mogu biti ispran daleko kroz svoje kablove . Iako su relativno lako raditi , postoje neke zajedničke probleme koji svibanj vam je potrebno otkloniti da bi odlaganje trčanje glatko . Znajući o tim problemima može uštedjeti troškove vodovod popravak .
Ne Grind

Nekoliko razlozi zaštosmeća ne bi mogli samljeti hranu . Ako isključite zbrinjavanje na i ne čuje se brujanje , imate problem s napajanjem , koja može biti uzrokovana pregorio osigurač ili zbrinjavanje ne može biti priključen u zidnu utičnicu . Uređaj također može imati dignut motor koji treba zamijeniti . Ako uključite raspolaganju i čuti zuji zvuk , ali to se ne brušenje hranu , znaš da je struja spojena . Nož se može zaglaviti ili začepljen namirnica koje ne bi trebali koristiti u raspolaganju . Škrob iz krumpira kože može izgraditi i staviti oko lopatica , nanoseći im da se džem . Ljepljive namirnice , poput banana pilinga i celera , može omotati oko oštrice i prouzročiti zastoj . Izbjegavajte dodavanjem škroba hrane , poput tjestenine i krumpira , ili bilo kojeg vlaknastih namirnica na raspolaganju
Melje Polako

Ponekadsmeća može samljeti hranu sporo ili borba za mljevenje . hrane , što može biti, jer nema dovoljno vode koja teče u raspolaganju . Uvijek okrenuti vodu gore visoko kad radi zbrinjavanja vidjeti ako to pomaže . Problem također može bitiposljedica previše volumena se dodaju na raspolaganju odjednom . Ako nemate self - hranjenja odlaganje smeća , dodajte ostaci hrane na raspolaganju jedan šaku u isto vrijeme , i neka oštrice samljeti sve to prije dodavanja više . Zbrinjavanje će morati raditi i mogu samljeti hranu sporije ako dodate stvari koje ne bi trebali ići u raspolaganju . Dodavanje škroba hrane , vlaknaste hrane ili kosti su sigurni da se uspori zbrinjavanja , koji također može bitiznak neispravan motor .
Tupa Oštrice

Ako su vlati raspolaganju smeća ne vode oštre ,aparat ne može samljeti hranu kao mali ili će morati raditi teže rezati hranu na manje komade . Oštrice obično dosadno s vremenom od brušenja različitih namirnica . Čaša leda je sve što je potrebno da izoštri lopatice kao nova . Jednostavno pokrenite hladnu vodu u sudoper , i okrenuti na kantu za smeće . Kiperi čašu kockicama leda niz raspolaganju za lopatice za mljevenje . Noževi su izoštriti jer zdrobiti led . Kao dodatni bonus ,led pomaže očistiti unutrašnjost kantu za smeće , a on bez zaglavi na krhotine .

Miris

smeće otuđenja postala smrdljiva tijekom vremena jer su čestice hrane ostavila na unutrašnjost . Za borbu protiv miris, prvi samljeti led ili male kosti u kantu za smeće razbiti čestice hrane labav sa strane i od oko lopatica . Izrežite limun na četvrtine , i izmiksati u raspolaganju očistiti unutrašnjost i ostaviti ga miris limuna svježe . Također možete ga deodorize prskanjem sode bikarbone unutra . Pečenje soda jeblaga abrazivna koji će pročišćavati iznutra , a također upija mirise . Ocat je još jedan prirodan izbor koji se može koristiti za deodorirati i dezinficirati odlaganje smeća .
Voda curi

imaju nekoliko stvari koje treba provjeriti , ako primijetite popišati vaša smeća , što bi moglo biti, jerodvod veza s stroj za pranje posuđa je bila ugrožena i treba biti zamijenjena . Brtve oko zbrinjavanja ili odvod mogu se pogoršali , ili jedan od vodovodnim priključcima je labav . Da biste otklonili curenje vode , prva zategnite spojnice i vijke na zglobovima koji spajaju odlaganje smeća i sajlu ili lijevak i otpadne kućište . Ako pooštravanje ne radi , možete se prijaviti vodoinstalater je kit ispod prirubnice . Brtve možda treba zamijeniti drugim zglobovima .

? MožeGarbage Odlaganje Leak Plug Up Your Drain

Gubitak korištenje vašeg sudopera zbog priključen ispustom čini sve što je mnogo teže : Kuhanje je teško zato što se ne može pokrenuti vodu slobodno u sudoperu , a za pranje posuđa po ruci više nijeopcija . Čep za ispuštanje mogla biti posljedica pro

Více >