# >> Dom i vrt >  >> Home Appliances >> Garbage Odlaganje >>

SinkMaster Garbage Disposal instalacije

Kada kupujete SinkMaster smeće disposer , možete birati između dva različita sustava Montaža:" 3 - Bolt sustav montaže " ili" EZ sustav montaže . " OdEZ Planina sustav je jednostavniji i brži za instalaciju , ovaj članak će se fokusirati na taj način . Jestelicencirani električar pokrenuti posvećena prekidač upravljan BX kabel od bakrene žice prizemlju od glavne električne ploče za ispod sudopera Ako instalirate smeće disposer po prvi put . Ako ne , izvadite stari jedinicu zajedno sa sudoperom prirubnice prije instaliranja novog SinkMaster smeće disposer . To je ono što vam je potrebno
čekićem Screenshot Drvena bačvi za pranje posuđa priključak kit
Matica vozač
odvijač Screenshot Vodoinstalater je kit
kabel NUTS Pretraživati ​​Channel kliješta
prikazati više Upute Screenshot
1

Postavite prekidač osigurači hranjenje moć smeće odlagać na "off" položaju prije početka instalacije .
2

Knock out perilice utikač smješten na gornjoj barela zbrinjavatelj s čekićem i drvenom trna ; nemojte koristiti oštrim predmetom, kao što je odvijač . Imajte na umu da to vrijedi samo ako se spajate perilicu suđa na sustav . Ako utikač dogodi da padne u zbrinjavatelj , možda bilo pokušati izvaditi s par iglama konzervativnim kliješta ili jednostavno možete ga ostaviti ; disposer će samljeti utikač kada prvi put uključite uređaj .
3

Instalirajte zasebno kupili stroj za pranje posuđa connector kit na strani odlagać . Stavite gumenu brtvu između konektora prirubnice i zbrinjavatelj . Pričvrstite prirubnicu konektora na odlagać s dva vijka koje u kompletu . Koristite vozača matice zategnite matice , ali nemojte previše stegnuti .
4

rastaviti sklop EZ montiranja na odlagać labavljenju spojnicu crijeva okolnogumeni jastuk montirati pomoću odvijača . Nakonstezaljka crijeva je labav , rockjastuk montirati na stranu dokusne na vanjskoj zbrinjavatelj klizi iz podudaranja utor unutar jastuka gori . Ponovite uklanjanjem sudoper prirubnicu . Praksa instaliranjajastuk montirati nekoliko puta kako slijedi .
5

Pushjastuk montirati na kraju navojem sudoper prirubnicu dok ne osjetite da utor na unutarnjoj jastuku montirati skliznuti preko usana na kraju prirubnicu . Koristite prijedlog sličan dolikuje poklopac na plastičnu posudu . Ponovite umetanjem disposer na drugom kraju jastuk montirati dokusne na ulazu disposer uklapa u svoj odgovarajući utor unutar jastuka gori . Jednom postavljena ispravno ,jastuk mount će moći slobodno okretati , a djeluje kao spoj između zbrinjavatelj i sudoper prirubnice ; trenirao može potrajati nekoliko minuta , ali to će se pojednostaviti stvari kad se radi naopako od ispod sudopera .
6

Odvijte gornju podršku prsten iniže montirati prsten od sudopera prirubnice i izvadite gumeni brtvu ; napustiti veliku vlakana perilicu na ringu podršku . Stavite gumenu brtvu preko odvod vode sudoper i umetnite navojem sudoper prirubnicu u otvor sudopera . Imajte na umu da jegumena brtva je dizajniran za uporabu na nehrđajućeg čelika sudopera . Ako imate neku drugu vrstu , kao što su porculan , zamijenite gumenu brtvu s prstenom od vodoinstalatera je kit uprešan na rub otvora sudoper prirubnice . Umetnite sudoper prirubnicu i pritisnite prema dolje na spavanje je u ; Ne okrećite sudoper prirubnicu nakon što je instaliran na vrhu vodoinstalater je kit
7

Postavite vlakana podlošku nad izloženi sudoper prirubnice nit od ispod sudopera . ; pobrinite se da su strelice na vlakna za pranje upućuju prema gore . Temu gornji podrška prsten u smjeru kazaljke na prirubnicu . Rukom čvrsto zategnite dosudoper prirubnica ne može kretati . Umetnite čep u sudoper i otvorite slavinu za pola minute . Koristite bljeskalicu i papirnati ručnik za provjeru curenja iz ispod sudopera . Zategnite prsten podršku i dalje ako je potrebno .
8

Temu donji nosač prsten na prirubnicu . Instalirajtejastuk montirati na isturenom dijelu sudopera prirubnice od ispod sudopera dokrub prirubnice klizi u utor unutar jastuka gori .
9

Skinite maticu koja drži poklopac na baza zbrinjavatelj . Otpustite dva vijka na soj reljef spona priključen na dovod električne žice na strani zbrinjavatelj . Umetnite kraj zbrinjavatelj električnog kabela i izloženu bakrenu žicu za uzemljenje kroz soj reljef spona i u podnožju odlagać .
10

Bendkraj golom bakrenog užeta u U s par iglama nos kliješta . Otpustite maticu na zelenoj zemlji terminala unutar baze odlagać . Slip iskrivljenje polukružno kraj bakrene žice preko vijka zemlje , s pločicom na vrhu bakrene žice . Zategnite zelenu maticu čvrsto s vozačem orah .
11

Spojite uživo i neutralne žice od kabela za napajanje da živim i neutralne žice u zbrinjavatelj . Twist izložene krajeve dvije crne žice čvrsto zajedno . Zajebi plastičnu kabelsku maticu čvrsto na upletena krajevima dok su gole žice pokrivena . Pridružite se dvije bijele žice zajedno na isti način . Zategnite vijke na strain relief spona koja drži kabel na strani zbrinjavatelj . Vratite poklopac , nit maticu na leđa i zategnite s vozačem orah .
12

Popustite spojnicu crijeva okružuje jastuk gori . Podignite disposer i umetnite ulaz u jastuku montirati dok ne osjetite da usnu strojno obrađeni na vrhu ulaza disposer skliznuti u odgovarajući utor unutar jastuka gori . U ovom trenutku ,disposer može slobodno rotirati . Osimnapetosti dobili od gume jastuk gori održat će disposer na mjestu bez zatezanja obujmicom . Srpski Srpski 13

Twist zbrinjavatelj tijelo do dolje suočavaju outlet cjevovoda korak s ulaza P - trap prilogu odvodne cijevi sudopera . Temu plastičnu prstenastu maticu na kraju P- trap na disposer odvodne cijevi . Zategnite oba ring matice na P- trap s par kanala kliješta , ali ne previše stegnuti . Srpski Srpski 14

Stavite obujmicom preko ispusnog crijeva koji vodi iz perilice . Gurnuti crijevo preko stroj za pranje posuđa priključak priključen na strani zbrinjavatelj . Zategnite obujmicu crijeva čvrsto s odvijačem . Nakon što je sve postrojio i povezani , okreniteprsten mount na vrhu jastuk montirati dolje u suprotnom smjeru . Jednom je rukom čvrsto dodirnite uši strše iz ringa gori lagano s čekićem dok ne čujete da se uglavio na svoje mjesto . U ovom trenutku ,prsten mount ne može okrenuti dalje .
15

Zategnite veliki crijevo spona okolnojastuk montirati čvrsto s odvijačem za dovršetak instalacije .
16

Vraćanje električnu energiju na odlagać prebacivanje sklopke osigurači na " o " položaju . Uključite sudoper slavinu na i upalite disposer iznad sudopera testirati disposer . Nakon isključivanja disposer off , držite vodu i provjerite vodovod ispod sudopera i vrha zbrinjavatelj curenja . Ako jedan od spojke u oba kraja P - trap pokazuju znakove curenja , zategnite relevantne prstenastu maticumalo dalje s kanala kliještima .

Nedostaci Garbage zbijanja

Garbage zbijanje omogućuje velike količine smeća skupiti u jednom području , bez potrebe za povećanjem odvoz smeća. U stambenim zajednicama , kao što su stanove i apartmane ,vlasništvo obično stavlja smeće valjci na prikladna mjesta u cijelom objektu

Více >