# >> Dom i vrt >  >> Home Appliances >> Garbage Odlaganje >>

Vodič za kupnju za smeća Otu

Nije bilo tako davno da je smeće otuđenja postao popularan . Oni su sedivili kao " luksuzni " stavku u domovima izgrađen kao nedavno u 1970 . Od tada , smeće Smanjenja su došli dug put u smislu da suuobičajena i mnogo oslanjao na učvršćenje u kuhinjama diljem Amerike . Kada ste spremni kupiti vlastitu jedinicu za odlaganje , uzmite si vremena za dućan za prodaju i bavi online . Dodatno vrijeme može se isplatiti u nadogradnji na vlasti i mogućnosti , ili čak i high - end model koji može trajati godinama . Kontinuirano Feed

Kontinuirani otuđenje hrani se obično postavljaju u stambenim zgradama . Korisnici ih rade okretanjem na vodi , a zatim električni prekidač prije dodavanja ostaci hrane i otpada . To jenaknada za kupnju kontinuirani model hrane . Ako ne koristite pravilan postupak ( prvi vode , a zatim napajanje , a zatim hrana) , što pokrenete rizik od začepljenja i komoru za zbrinjavanje jedinici , što će zahtijevati od vas da uklonite hranu unutar komore kako bi dobili uređaj se ponovno početi prikazivati ​​. Neki kontinuirani modeli hrane imaju klima prekidač s gumb na guranje . Korist od sklopke zraka je u tome što ne morate se bavi sigurnosnim pitanjima , kao što su pomoću mokre ruke za okretanje električni prekidač . Cijene za kontinuiranih modela hrani se u rasponu od niske kao $ 60 do čak 350 dolara.
Batch Feed

modeli serije hrane su neki smatrajumalo zamorno rade , ali oni bi se za dodatnih napora u sigurnost i sposobnost da se proces više otpada . Kao štonaziv implicira , hrana se odlagati u serijama . Možete aktivirati odlaganje uklanjanjem ispusni čep , dodajući otpada , ponovno stavite čep i okreće ga prije nego što flip električni prekidač za početak procesa zbrinjavanja . Možete ponoviti ovaj postupak za svaku " serije " otpada . Budući da morate priključiti odvodnu rupu prije uporabe smeća, eliminirati rizik od ozljeđivanja ruku ako je unutar odlagališta komore , dokje sustav u pogonu . Modeli Hrpa hrane sumalo skuplji , s cijenama u rasponu bilo gdje od $ 160 do 500 dolara .
Add- ons i značajke

auto - reverse mehanizam sprečava hrana od začepljenja prema mijenja smjer na lopatice nasjeckajte hrane finije , tako daodlaganje može nastaviti s radom . Dodatne značajke i dodatke za razmatranje uključuju tehnologiju za sprječavanje srebrninu od pada u jedinici , obložene mljevenja komore koje eliminiraju neugodne mirise , dvostruki oštrice za smanjenje otpada finije i kvalitetan zvuk izolator za smanjenje buke . Također možete kupiti zaslon za pokriće drenažu kako bi se spriječilo srebrni, kosti i velike objekte od pada u komoru za odlaganje jedinice .
Konjskih

Samo kupi količina konjskih snaga što stvarno trebate u odlagalište motora . Opće pravilo je da što više namjeravate koristiti za odlaganje jedinica, više konjskih snaga trebali dobiti . Aktivni obitelj koja priprema puno obroka i pere suđe svakodnevno će imati koristi od modela sa 1 /2 do 1 konjskih snaga . Jedna osoba koja ne kuha često može proći s modelom sa samo 1 /3 do 1/2 konjskih snaga .

Kako ukloniti čep za odvod Od Garbage Odlaganje

smeća u svom sudoperu može pomoći smanjiti odlagališta otpada brušenjem svoj ​​organski otpad u male čestice koje se lako mogu oprati dolje tvoj sudopera odvod . Smanjenja su također napravio tako da oni mogu biti povezani s perilicama posuđa i razbi

Více >