# >> Dom i vrt >  >> Home Appliances >> Garbage Odlaganje >>

Kako povezati posuđa za smeće Zbrinjavanje

Kante za otuđenje razgrađuju hranu i druge organski otpad u vašoj kuhinji sudoper . Spajanje stroj za pranje posuđa u kantu za smeće i pomaže razbiti hrane pokupili tijekom perilice posuđa pranje . Stroj za pranje posuđa spaja na raspolaganju pomoću odvodnog crijeva koji se izvodi na ulazu na strani raspolaganju . Kada pokrenete stroj za pranje posuđa , prljave vode , zajedno sa svim otpada hrane , pumpa iz stroja , a na raspolaganju . To je ono što vam je potrebno Srpski crijeva spona Srpski Phillips odvijač
ravnog odvijača Screenshot, električna bušilica
Spade malo
Zid stezaljke
Vijci
Utility nož

Prikaži više uputa
1

Provjerite da su istroj za pranje posuđa ismeća isključeni prije početka rada . Uvjerite se da neće biti uključen slučajno dok radite isključivanjem krug za oba aparata na glavnom prekidača .
2

Planirajte rutu za perilice posuđa odvodne cijevi u kantu za smeće . Akoispust mora izvoditi kroz ormarića , oznaka na strani ormara i izbušiti rupu za perilice posuđa crijeva pomoću lopata malo i napajanja bušilicu . Pijesak dolje rubovima rupe s datoteke ili brusnim papirom , tako da su oštri rubovi neće oštetiti crijevo i uzrokovati da se propuštati .
3

Punch out nokaut na strani smeća s odvijačem . Izvadite karticu nokaut i bacite .
4

Trim off kraj perilice posuđa odvodnog crijeva na odgovarajuću veličinu za svoju kantu za smeće sa skalpelom . Oznake se nalaze na strani odvodne cijevi kako bi vam pomoći u određivanju gdje rezati .
5

Slip kraj odvodne cijevi preko bradavica na kantu za smeće . Miran kraj s spona . Zategnite po potrebi s odvijačem .
6

Podignite središnji dio perilice posuđa crijeva i pričvrstite ga bilo na strani ormara ili zidu s obujmicom . Središnji dio cijevi bi trebao biti viši od veze u kantu za smeće , što pomaže spriječiti povratnog toka vode prljave vode natrag u stroj za pranje posuđa .
7

vraćanje snage i za perilicu suđa i odlaganja smeća . Trčanje mali test pranje u stroju za pranje posuđa . Pogledajte suđa odvodne cijevi i smeća vezu tijekom odvodnog ciklusa curenja . Zategnite stezaljke crijeva , ako je potrebno .

Kako instalirati GFCI spoj sa outleta & Prebaci Wired za smeće Zbrinjavanje

Kada ste instalirate električnu utičnicu u području koje je izloženo vodi , poput kuhinje , kupaonice ili na otvorenom , morate instalirati poseban tip zoveprekidač kruga zemljospoj ( GFCI ) utičnicu . Ona ima izgrađen -in automatski osigurač koji će

Více >