Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Garbage Odlaganje >> Content

Kako očistiti Garbage Smanjenja & Perilice posuđa

smeću otuđenje u mnogim sudopera spojiti na stroj za pranje posuđa i služe važnu funkciju u odvođenje jelo vodu i krhotine . Akosmeća do začepljenja , odvodnje može doći do problema u perilicu . Čišćenje oba odlaganje smeća i stroj za pranje posuđa može pomoći eliminirati te probleme i osigurati pravilno funkcioniranje obje jedinice . To je najbolje za čišćenje perilice i odlaganje na redovnoj osnovi . To je ono što vam je potrebno Pretraživati ​​kocke leda Pretraživati ​​Agrumi
nožem Screenshot Bowl Screenshot Dish
bijelog octa Screenshot Napajanje Screenshot Vodoopskrba
Soft četkica
deterdženta za pranje suđa
Water
čistom krpom (e)
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Uključite slavinu za vodu u sudoper i početi kantu za smeće . Pustite da se kandidira za nekoliko sekundi za brisanje bilo trenutni raščiste unutar jedinice .
2

Pogledajte ispod sudopera i pronaći ulaz disposer . Potražite ga između odlaganje smeća i stroj za pranje posuđa cijevi . Provjerite jeste li uklonili nokaut i očistiti ulaz bilo prljavštine, hrane ili krhotina .
3

Napunite malu zdjelu s kockicama leda i uliti u kantu za smeće . Uključite vodu i početi odlaganje smeća za mljevenje kockice leda u raspolaganju . To će pomoći ukloniti stavke koje su se nakupile u raspolaganju ili na lopatice za odlaganje .
4

Mjesto presjeci agruma , poput naranče , limuna ili limete , u kantu za smeće . Trčanje vode preko voća i uključite kantu za smeće .
5

Mjesto 2 šalice bijelog octa u stroju za pranje -safe jelo u perilicu gornju policu . Pokrenite normalan ciklus pranja s toplom vodom očistiti perilicu posuđa . Izvadite jelo kadane dovrši .
6

Mekom, sapunici četkicu za nježno pročišćavati dolje strane i dna perilice posuđa za uklanjanje viška film i materijala na stroj za pranje posuđa površini . Obrišite dolje s čistom, vlažnom krpom .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/garbage-disposal/1016007787.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.