Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Garbage Odlaganje >> Content

Koristi za Mjesec cvijeće

Pojam moonflower služi kao nadimak koji pokriva različite noćnim - cvjetanja biljaka . Budući da više od jedne biljke ide po moonflower nadimkom , znajući o njihovim pojedinačnim svrhe služi kao informativni način da se predstavite botanike . Svi moonflower vrste služe različite namjene od ukrasnog i jestivog za lijek . Noć - Blooming Cereus

bliskog rođaka na Božić kaktus ,noćni cvatnje cereus biljka otvara svoja cvjeta samo tijekom noćnih sati . Biljka koristi cvjetova privući noćne oprašivače poput moljaca . Poput svih noćnih - cvatnje biljaka , noć - cvatnje cereus a cvijet je bijel . Kada se koristi kao biljni lijek , on je vjerovao da stimulira krvožilni sustav . Također se ponekad koristi kao diuretik i sedativ . Inače ,noć - cvatnje cereus je , pre svega, ukrasno .
Sveto Datura
Sveto datura jezajedničko razne moonflower .

Sveto datura jedugogodišnji uzgoj trajnica loze koja uspijeva u pustinjskim područjima kao što su Arizona , New Mexico , Texas i mjestima sličnim klimatskim uvjetima . Svijetle bijele cvjetove otvoriti samo noću , fenomena koji je zaradio nadimak moonflower . To je povezano s krumpira i patlidžana , ali nije jestiva . Ostala imena svetog datura , ili moonflower , uključuju kužnjak , trnovit jabuku i mjesec Lily .

Sveto datura služi vrlo malo koristi . U stvari , bilo ljekovito korištenje ove biljke leži u dalekoj prošlosti , kada je bio korišten uranim 1900-ih i krajem 1800-ih , kao i za liječenje epilepsije i mokrenje u krevet . Također ima homeopatske i šamanske aplikacije za umirenje i vida znatiželjne . Međutim , kao ukrasna biljka , sveta datura služi kao atraktivna graničnom cvijet za mjesečine vrtovima . Također je lijepo kad se doda dogovoru .
Tall Morning Glory

bijela sorta od visokog slaku je još jedan zajednički moonflower . Lily - bijeli cvjetovi otvoreni samo noću , ali podsjećaju u strukturi cvjetovi i lišće od Morning Glory postrojenja . Iako su vezani , ove moonflowers ne cvatu u običnim nijansama ljubičaste boje . Koristi za moonflower slaku su prvenstveno ukrasno . Ona služi kao barijera biljka koja raste strukture s nizom jako folijatni loze . Miris bijelih cvjetova Morning Glory je sladak, ali svjetlo . Cvjetovi mogu biti ošišan i koristiti u corsages i bukete . Moonflower jutarnje slave se također može se svodio na potpourri i koristiti kao alternativa dom miris osvježivač zraka .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/garbage-disposal/1016007796.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.