Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Garbage Odlaganje >> Content

Kako deinstalirati Whirlpool GC1000

Whirlpool GC1000 je1/3 HP smeća koje mogu pomoći napraviti kratki rad nakon obroka hrane i pića stavke . Ovaj brand raspolaganju ugrađuje ispod odvod u vašem sudopera . To također može biti priključena na stroj za pranje posuđa pomoći likvidacije neke ostatke iz perilice komori . Deinstalirati Whirlpool GC1000 je jednostavnostvar unazad korake za instalaciju . Kao i kod servisiranja bilo električni aparat , uvijek bi bili sigurni da je struja odsječen prije nego što počnete raditi . To je ono što vam je potrebno
Phillips odvijač
GC1000 odvijač
Prikazati više uputa Screenshot
1

rasprodatiprostora ispod sudopera gdje je instaliranWhirlpool GC1000 . < Br >
2

isključiti struju na GC1000 . Ili isključite odlaganje ili isključiti napajanje na krug u kojem je instaliranzbrinjavanje . Identificirajte prekidač koji kontrolira odlaganje na glavnom krugu i okrenite prekidač na off pozicije .
3

Isključite kabel za napajanje iz dna GC1000 . U protivnom , akozbrinjavanje teško je priključena u dom u krug , uklonite pokrovnu ploču na donjoj raspolaganju . Odvijte Ground ( zelena) žica od terminala . Otpustite klemama povezujući crno -bijele žice zajedno i odvojiti te žice .
4

Odvijte obujmicom povezuje pranje posuđa crijevo , ako je prisutan . Crijevo može također biti povezan s vezanjem na strani odlagača . U ovom slučaju , popustiti i vijaka odspojiti spojku i crijevo . Izvucite crijevo iz raspolaganju .
5

Otpustite vijak ( ili vijke ) drži tlačnoj cijevi na mjestu na strani raspolaganju . Odvodna cijev je o dvostruko veći od perilice posuđa veze . Nakon što su vijci olabavili , povucite tlačnoj cijevi iz strani raspolaganju .
6

Koristite odvijač koji je isporučen s GC1000 okrenuti vijak iznad obrub s lijeve strane . Zbrinjavanje će se polako dizati prema gore i preko nosećim karticama . Okrenite odlaganje lijevo za otključavanje iz montažu skupštine . Polako spuštajte odlaganje .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/garbage-disposal/1016007799.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.