Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Garbage Odlaganje >> Content

Kako povezati Odvoz Postrojba za uklanjanje ima perilicu suđa

smeća uklapa ispod sudopera i priključen na vodovod , sjeckanje hrane otpada na manje komade i pranje ga daleko . Instalacija zahtijeva uklanjanje neke postojeće vodovodne cijevi i pričvrstiti zbrinjavanje . To su jednostavno spojeni na pranje posuđa odvodnih vodova , tako da se otpadne hrane odlazi u raspolaganju. Jedinice dolaze u različitim veličinama snage , u rasponu od jednostavnih kućnu uporabu na više komercijalne potrebe . To je ono što vam je potrebno Srpski Žlica
kliještima
Mali kit nož
Vodoinstalater je Putty Screenshot Stan - odvijač glavu
Hammer

Prikazati više uputa
< br > 1

očistiti dno sudopera kabinet i stavite kantu prema postojećem J - trap cijevi . Koristite kliještima popustiti cijev i skinite cijev . Kiperi vodu koja se nakupila u zamku cijev u kantu .
2

Izvadite veliku maticu koja drži glavnu odvodnu cijev ispod sudopera na svoje mjesto . Pažljivo odvrnuti odvodnu cijev od sudopera baze . To će uzrokovati sklop sitastu u sudoper da se dignu malo . Koristite mali kit nož na trim daleko starog vodoinstalater je kit koji je pomogao zapečatiti odvod u sudoperu , i podignite odvod iz sudopera .
3

Spojite odlaganje smeća na sudoper . Stavite prsten vodoinstalater je kit oko otvora sudopera na veličinu kuglice od oko 1/4 inča , a zatim skliznuti sudoper - montaža sklop i pojasa komad kroz rupu i dolje u ormaru ispod . Pritisnite odvodnu komad dolje u kit stisnuti kuglicu i čini blisko pečat .
4

Pričvrstite montažni prsten , brtva i maticu , i zategnite ih s donje strane sudopera i na prirubnicu . Neka pomoćnik pritisnite dolje malo odozgo kako bi bili sigurniodvod ne zavrti u kitom . Ručno stegnite prsten tako da se neće pomaknuti iz sudopera , i obrisati bilo kit koji izlazi van u sudoperu od pooštravanja .
5

Pripremite odlaganje jedinicu za perilicu posuđa uklanjanjem utikač iz perilice ulaznom cijevi montirane na vrhu mehanizma . Pomoću odvijača s ravnom glavom i čekića , udariti ga jednom ili dva puta na pop plastičnu potporni komad u jedinicu . Okrenite odlaganje naopako i da će ispasti.
6

redati odlaganje s montažnim prstenom i podignite svoje mjesto , tako da se spaja . To može potrajati nekoliko pokušaja da se to u prilogu , ali osjetit ćete to postati puno lakši kad kuke . Okrenite zbrinjavanje nešto i to će se stegnuti i konačno sjedne na svoje mjesto s jednim klikom .
7

Spojite uređaj na zid odvodne cijevi , pomoću zamjenske J- zamku koju ste dobili uz raspolaganju . Izvucite cijev maticu na cijev prije nego što se redaju perilicu kako bi ga zategnuti preko pranje . Zategnite matice s kliještima i potvrditi da je sve čvrsto i na mjestu .
8

Spojite odvodnu cijev od perilice do usisna grana na vrhu raspolaganju i koristiti metalnu kvačicu da ga zategnite na cijevi . Provjerite vezu kako bi bili sigurni da neće povući besplatno .
9

Uključite odlaganje utikač u utičnicu ispod sudopera i pritisnite crveni gumb za resetiranje na donjoj raspolaganju za postavljanje sustava za korištenje . Uključite vodu u sudoper i potvrditi da svi spojevi čvrsto i nigdje ne pušta .
10

Upravljajte električni prekidač iznad sudopera bi aktivirali odlaganje i uvjerite se da se uključi. Budite sigurni da je voda još uvijek radi kada to učiniti ili može oštetiti uređaj . Započnite punjenje perilice posuđa , a zatim ga zaustaviti i postaviti ga za odvod provjeriti vezu s aparatom .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/garbage-disposal/1016053492.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.