# >> Dom i vrt >  >> Home Appliances >> Garbage Odlaganje >>

Ono što je sigurno ostaviti Odvoz Zbrinjavanje

? Svi smo mislili o tome . Neposredno prije pomicanjem prekidača nakon bacanja taj stari komad Znate- Što u kantu za smeće , mislimo: " Je li to će začepiti moj zbrinjavanje ? " Prvo pravilo : Ako ste nervozni o stavljanju nešto dolje na raspolaganju , ne. Jer jedna je stvar više odvratno onda stara hrana jezačepljen zbrinjavanje koja mora biti umočen ili rastrgana i unclogged . Pa kako možeš znati za siguran ? Evo nekoliko savjeta . Citrusno voće i drugo voće

ništa citrusa , poput naranče, limuna, limete , i grejp, ne samo da su sigurne za vaše kantu za smeće , ali rinds čist i osvježiti ga kao dobro . Ostalo voće , kao što su jabuke, kruške i breskve su svi na sigurnom , previše , ali ne i koštice breskve . Pazi za banana pilinga . Oni imaju tendenciju da se vrlo ljepljiv u procesu brušenja i može začepiti odlaganje .
Meso

Meso je sigurno , ali ne i kosti . Kosti , a osobito velike i oštre kosti , može naštetiti vašem odlaganje .

Povrće

povrće su sigurni , ali ide sporo s bilo koje dobiva žilav , kao što su celer ili šparoge ili pilinzi od mrkve i krumpira . Oni mogu začepiti raspolaganju , a ako se ne odvijaju puno vode na istoj razini kroz škroba mulja , što je također riskirate završio sa začepljenim odvodne cijevi .

Coffee Grounds

Kava ​​tereni su vrlo sigurna . Oni su mali , a već mekano .
Kruh i drugih sličnih proizvoda

kruh, dvopek , croutons , krekeri i tjestenina su svi na sigurnom , ali važno je da isprati odlaganje s puno vode . Kruh se proizvodi mogu dobiti vrlo gnjecav i ljepljiva kad se smočiti .
Jaje školjke

jaja školjke su sigurni jer su razbiti u vrlo fine komade i proći kroz raspolaganju lako . Trčanje vode velikodušno pomaknuti sitne ljuske komada kroz brže .

Kako instalirati otpada hrane disposer

otpada hrane disposer jekuhinja nužnost i dolazi u vrlo zgodan ako ne želite baciti hranu otpada u kantu za smeće . Smeća obično traje nekoliko godina . Možda ćete morati zamijeniti tvoj ako se lomi , zbog različitih razloga , ili ako je star i posta

Více >