Minimum Power Inverter Snaga za mikrovalova

mikrovalna pećnica koristi energiju mikrovalova kuhati hranu ili primijeniti toplinu na sadržaj vode u hrani . Mikrovalna pećnica koristi i korak - up transformator i magnetron za pretvaranje električne energije u mikrovalnoj energiji . Mikrovalna pećnica često sadrži elektromotor koji pretvara vrtuljku ladicu u mikrovalnu komori . Magnetron , transformatora i elektromotor sve sadrže električne uređaje zove prigušnice . Ako planirate koristiti inverter za napajanje za rad mikrovalna pećnica , potrebno je razumjeti kako induktivni teret može utjecati na strujni krug ; to će vam pomoći da odaberete pretvarač energije koji može pružiti dovoljno snage za pokretanje mikrovalnu . Prigušnice

Inductors su električni uređaji koji spremaju energiju pretvaranjem električne energije u magnetskom polju . Ovi uređaji opiru promjenama u naponu i da će pokušati zadržati napon preko induktor dokpohranjeni magnetsko polje propada . Induktora može se koristiti u kombinaciji sa magnetima stvoriti motora za promjenu električne energije u mehanički rad . Prigušnice može se koristiti za povećanje ili smanjenje AC napon , kao što je u slučaju transformatora , ili stvoriti rezonantne krug , kao što je u slučaju magnetronske .
Kuhanje Snaga vs stvarna vlast

mikrotalasi često se reklamiraju kao " 600 W snage kuhanja . " Međutim , " kuhanje moć " odnosi se na iznos od vlasti koja se primjenjuje nahranu koja se kuha u mikrovalnu komori . Snaga potrebna za rad u mikrovalnu je često puno veća od kuhanja snage . Na primjer ,mikrovalna da može biti objavljen s ocjenom od 600 vata će često zahtijevaju 1100 W električne energije ili više raditi ispravno . Da bi se dobila stvarna moć izvlačenje za mikrovalnu pećnicu , provjerite leđa mikrovalnoj gdjeelektrični kabel ulazi u mikrovalnu slučaj . Zahtjevi za napajanje će biti navedeno u voltima i pojačala ( kao što su " 120 volti AC, 9A " ) . Možete dobiti strujni rejting u vata množenjem voltažu u trenutnoj rejtinga mjereno u pojačala .
Square - Wave vs sinusnovalni Inverteri

to je važno ne samo da razmislite koliko snagepretvarača snage može isporučiti , ali iAC valni dainvertera stavlja van . Mikrovalne pećnice i drugih uređaja koji imaju induktivna opterećenja može se upravljati pomoću pravi sine - wave inverter . Dok mnogi induktivne su sposobni prikazivati ​​kada je spojen na kvadrat val snage pretvarača , te opterećenja će generirati više topline i mogu biti skloni neuspjeh brže .

Induktivne i napajanja

induktivni teret zahtijeva više energije za pokretanje nego nastaviti raditi. To je zbog toga što će promjena napona rezultirati u promjeni magnetskog polja kroz induktor . Primjena napon preko induktivnog opterećenja , kao što je električni motor stvara fenomen zvannatrag EMF . Natrag EMF otkaže dio naprijed elektromotorna snagu motora . Da bi se to više snage moraju se primijeniti pri pokretanju nego što je potrebno za vrijeme normalnog rada . Dakle ,inverter snage moraju imati naglih ocjena koja premašuje snage po mikrovalnoj pećnici i kontinuiranu ocjena jednak ili veći od snage .

Kako zamijeniti Kenmore nedovoljno Kabinet Mikrovalna pećnica

Bilo zamjenom za oštećeni jedinicu ili nadogradnje za nove značajke , možete osjetiti potrebu za novim pod - kabineta mikrovalnu . Ako već posjedujete Kenmore pod - kabineta mikrovalnu pećnicu i samo želim da ga zamijeni , polaradovi već učinjeno . Z

Více >