Sanyo Mikrovalna snaga Prilagodba

Sanyo nudi brojne mikrovalne modela , koja imaju nekoliko načina za kontrolu razine snage za kuhanje ciklusa . Dok električno podešavanje nije uvijek potrebno , možete podesiti snagu pogona više osjetljiva jela . Jedinice također dolaze s podešenim hrane gumbe koji automatski prilagoditi razinu snage za određene namirnice . Snaga Button

Sanyo mikrovalovi imaju način da prilagodite moć sjednici kuhanje pomoću gumba "vlast", koja se nalazi na najvišoj lijevoj strani operacije ploči . Sa svakim pritiskom na gumb za napajanje , biciklom na nižu vrijednost snage , kao što je 100 posto s jednim pritiskom i do 10 posto, nakon 10 preše . Razina snage se pojaviti na zaslonu da znate trenutno odabranu postavku energije . Nakon postavke snage i vrijeme su točni ihrana predmet je unutar Sanyo možete pritisnuti gumb "Start" da biste započeli proces kuhanja .
Izravan pristup Tipke

izravan pristup tipke se nalaze ispod gumb "Power " i imaju takve gumb imena kao " kokice ", " juha " i " kolač ". Ovi gumbi su unaprijed da samo pravo razinu snage i vremena kuhati svaki odoznačeni prehrambenih proizvoda . Na primjer , ako želite pop vrećicu kokica u mikrovalnoj pećnici , jednostavno ubacite vrećicu kokica u mikrovalnoj pećnici , zatvorite vrata , pritisnite " Kokice " gumb izravan pristup , a zatim"Start " gumb . Mikrovalna aktivira i kuha vrećicu kokica ispravno . Ukoliko vam je potrebno kuhati više od jednog serviranja , pritisnete tipku izravan pristup dva puta za dva obroka , ili tri puta za tri obroka .
Hrana

snaga razina učinak Sanyo uvelike ovisi o stanju na hranu kada je umetnuta u mikrovalnoj pećnici . Akohrana ne odmrzne skroz ,razina snage neće funkcionirati kao učinkovito kao što bi , ako je hrana se odmrzne . Sanyo mikrovalovi imaju funkciju za odleđivanje za tu svrhu . Hrana treba odmrzavati prije nego što je kuhano . Akohrana ne kuhati na odabranom energetskoj razini ,na razini ili vrijeme bi trebao biti povećan . Akose hrana kuha samo na jednoj strani nakon ciklusa , to bi moglo imati potrebne okreće ili miješajući pola puta kroz proces . Vrijeme kuhanja za hranu treba pomno pratiti kako bi se izbjeglo neujednačena kuhanje .
Outlet

Ako Sanyo mikrovalne iskustva ponovio gubitak snage ,točna količina moći ne bi mogli biti u mogućnosti da teče uređaja iz utičnice . Električne žice i prekidači može podnijeti određenu količinu električne energije . Akoosigurač baterije dodijeljen mikrovalnoj je preopterećen ili premali ,odgovarajuću količinu električne energije ne pritjecati u mikrovalnoj pećnici , što bi moglo izazvatimikrovalna isključiti sredinom ciklusa . Ako sumnjate da jeosigurač baterije i njegove žice nisu opremljeni za obradu napajanja opterećenje Sanyo , obratite tehničar za zamjenu ili popravak ih kako bi se prilagodila protok energije u Sanyo .


Kako koristiti mikrovalnoj Ulazni pokrova

Unutrašnjost često korištenih mikrovalnoj pećnici nakuplja talog i prljavštinu . Za zaštitu unutarnjih dijelova mikrovalnu , morate držati unutrašnjost čista i suha . Za najbolje rezultate , temeljito očistiti sve dijelove vašeg mikrovalna o jednom p

Více >