Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> mikrovalne pećnice >> Content

Jesu li svi adapteri za ugradnjuSve za Iznad - raspona Mikrovalna

? Gore rasponu mikrovalne pećnice uključuju montažnu kit kada je kupljen . Oni su također dostupne kao zasebna dodatna oprema kupnju ako izgubi , ošteti ili na drugi način ne imati montažni kit . Vrsta montaže kit koji radi za jednu mikrovalnu možda neće raditi za druge. A setove ne zahtijevaju samostražnji mount , ali i oni su se dijelom za povezivanje mikrovalnu na ormaru . Adapteri za ugradnju

Svi kompleti za montažu nisu isti . Oni su posebno dizajnirani od strane proizvođača za model . Kitovi moraju mijenjati u svojoj konfiguraciji pravilno smjestiti visi mikrovalnu sigurno . Svaki komplet može varirati u precizno gdje se spaja u aparat i koliko vijci ili vijci moraju podržavati mikrovalnu instalaciju .
Stražnji Planina

Jedan dio montažu kit jestražnje montiranje pločica . Predložak ponekad je pod uvjetom da vas uputiti kako pozicionirati montažnu ploču . Ponekadploča služi kao predložak . Kadmontažna ploča jepredložak ,proizvođač može usmjeriti da postavite ploču na zidu , tako da linije se s dna ormara . Označite rupe za vijke i vijcima na zid . Predložak treba sadržavati pregled za gdje se mogu izrezati na zidu za izvan ispuha .
Kabinet Planina

montažu kit uključuje predložak za pod instalacije kabineta . Većina gore - range mikrovalovi imaju vrhunske vijke podrške . Rupa se buši ispod kabineta da stane preko kabela za napajanje . Još jedan izrez je potrebno kako bi se omogućilo dovoljno prostora za ispušne adapter da stane putem , ako se ventiliranje mikrovalnu prema van .

Upozorenja i savjeti

Većina gore raspon mikrovalne pećnice ne mogu se montirati iznad otoka ; ispravna instalacija , podržati težinu mikrovalnu , mora uključivati ​​vlade i postavljanje na zid . Uvjerite se barem jedan od vijaka na stražnjoj strani gorja u klinac . Ako većina rupa ne postroje s klinac , umjesto da koristite vijak prekidač za pravilno podupirati težinu mikrovalnoj .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/microwave-ovens/1016007898.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.