Moj Magic Chef Mikrovalna neće učiniti Kokice

Magic Chef mikrovalovi su obično manji mikrovalova koji su dizajnirani za obavljanje jednostavnih radnji - kao što se zagrijavaju hranu i pop mikrotalasnoj kokica . Ako ustanovite da je vaš Magic Chef mikrovalna nije stvaranje kokice , ali se zahuktava druge hrane i tekućine , možda postoji nekoliko stvari koje možete učiniti kako bi riješili problem , tako da kokice kuha jednako učinkovito kao i druge namirnice . Pretpakirani Torbe

Mjesto samo izvagati mikrovalnoj pećnici kokice u mikrovalnoj pećnici . Magic Chef mikrovalovi nisu u stanju pop druge vrste kokica .
Slijedite upute

kokice torbu koju stavite u mikrovalnu obično uključuje neku vrstu uputa o kako bi ga ubacite u mikrovalnu . Posebno obratite pažnju na " ovoj strani up" Poruke na jednoj strani vreće kako bi bili sigurni da je torba pravilno stavljen u aparat .

Granice

Mjesto samo jednu vrećicu kokica u Mikrovalna na vrijeme . Iako se može činiti da se više vremena i energije učinkovita staviti više vrećica odjednom u mikrovalnu , Magic Chef mikrovalne pećnice ne proizvode dovoljno energije za učinkovito pop više od jednog vrećicu kokica na vrijeme .
Iskoristi

Nemojte pokušati staviti djelomično popped torbe natrag u mikrovalnoj pećnici ili na pop zrna koje ste uklonili iz druge vrećice . Magic Chef mikrovalovi nisu bili dizajnirani za pop jezgri koje nisu unutar zatvorenog , mikrotalasnoj torbu .
Auto Cook

kokice auto kuharica jastuk je dizajniran da kuha 3,5 - unca vrećicu kokica . Ako stavite vrećicu kokica koja je veća od 3,5 unci u mikrovalnoj pećnici ,mikrovalna je vjerojatno da će biti u mogućnosti da pop kao učinkovito kao što je mogao. Kadtimer završava ,kokice mogu biti djelomično ubacio samo ili ne pojavili na sve .

Odlaganje mikrovalova

Zbrinjavanje određenih kuhinjski aparati poput mikrovalnih pećnica nije tako jednostavno kao što ih bacanje u smeće . Pločice u nekim potrošačkih elektroničkih uređaja smatraju opasnim tvarima i da ih treba zbrinuti u skladu sa zakonima i propisima .

Více >