Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> mikrovalne pećnice >> Content

Razina snage GE Spacemaker mikrovalne pećnice

Možete primijetiti da je vaš GE Spacemaker mikrovalna pećnica ima više razina snage iz koje možete izabrati . Ove različite razine snage i postoje da bi vam dati veću fleksibilnost prilikom kuhanja s mikrovalnoj pećnici . Mnogi izvagati namirnice imaju mikrovalne upute koje zahtijevaju da se kuhati hranu po nižoj energetskoj razini . High Power

High Power - ili na razini 10 - najviša je razina snage na GE Spacemaker mikrovalna pećnica . Korištenje najvišu razinu snage na mikrovalnoj vam pruža najbrži način da se kuhati hranu . Kuhanje na visokom snagom daje najveću količinu energijemikrovalna je u mogućnosti izlaza . Ribe, slanina , povrća i tekućine koje treba prokuhati često kuha na najvišoj razini .
Power Level 7

Kad postavite pećnicu na energetskoj razini 7 , to znači da jemikrovalna će kuhati s oko 70 posto snage da bi kuhana ako pripremate s punom snagom . GE preporučuje da mikrovalne vlasnici koristili ovu postavku za nježno kuhanje mesa i peradi . 7 postavka je također dobar ambijent za pečenje složence i podgrijavanje hrane .
Razina 5

Kuhanje na razini 5 znači da ste kuhanje hrane u mikrovalna u pola razini punom snagom . GE preporučuje da se ta razina može koristiti za sporo kuhanje i tenderizing namirnice poput variva i komadi mesa koji nisu jako osjetljive.
Razina 3

Oni koji kuha na razina 3 kuhati s manje od polovice mikrovalnoj je punom snagom . Razina 3 može se koristiti za odmrzavanje hrane iz zamrzivača bez kuhanja . Razina 3 također jeučinkovita postavka za pirjanje delikatne umaka .
Razini 1

Razina 1 jenajniža vrijednost snage na Spacemaker mikrovalnu . Ova postavka nije stvarno koristiti za kuhanje , već se koristi za čuvanje hrane toplo bez overcooking . Također možete koristiti postavku za 1. razinu energije kako bi omekšali maslac bez topi .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/microwave-ovens/1016007987.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.