Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> mikrovalne pećnice >> Content

DIY : Konvekcija Vape

konvekcijom isparivač je vrsta vruće okvir koji se koristi kao alternativa za pušenje . Duhan se zagrijava i udahnuti umjesto da se izravno pušili . To je puno učinkovitije i manje štetna od pušenja . Para ima bolji okus i puno je manje iritantan na grlo . Kutija ima cijev iz njega izlazi da udišete iz dobiti dim . Ako ne želite kupiti konvekcije isparivač , možete napraviti svoj vlastiti sa nekoliko kućanskih predmeta . To je ono što vam je potrebno
duhana Screenshot kuhinjskim nožem
pehara
Štednjak
Prikazati više uputa Screenshot
1

Lay potrebnu količinu duhana vam žele pušiti i izrezati ga na male komade s kuhinjskim nožem . Iznos želite nokautirati će varirati ovisno o tome koliko želite pušiti .
2

Raširena duhana u čašu . Kretati tako da se raširi ravnomjerno po posudi i nije clumped zajedno u sredini . Dodajte više duhana u mix , ako to ne izgleda kao da će biti dovoljno , prije prelaska na sljedeći korak .
3

Stavite posudu izravno na vrhu vruće ploče. Uključite se u vrućoj ploči do najbliže utičnice i uključite ga .
4

Stavi ruku na vrhu u čašu i nekaduhana početi ispariti od topline vruće ploče . Stavite usta preko pehara jednomduhana isparava i udisati . Izvadite usta od čašu i stavite ruku vratiti na vrh. Izdahnuti za oslobađanje dim .
5

ponovno udisati nakonduhana se ispari još i ponoviti isti postupak dok se sav duhana se ispari . Isključite vruću ploču i uklonite posudu s njim nakon završetka .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/microwave-ovens/1016053633.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.