Što metali su korišteni u mikrovalnoj pećnici ?

Iako su mnogi uzeti aparat za gotovo u svojoj kuhinji ,mikrovalna pećnica koristi potencijalno opasno zračenje prilikom kuhanja hrane za obitelj . Kratki valovi svjetlosti emitira iz jedinice titranje molekula i može čak uzrokovati male lukove i gori , ako je metal ostaje u komori . Ipak , metal igra važnu ulogu u svakom mikrovalna pećnica , zaštita korisnika , a poboljšanje učinkovitosti same mikrovalnu . Oplata

Najuočljiviji dio mikrovalnoj je njegova vanjska obloga . Dok neki mikrovalovi imaju plastični bužir , mnogi koriste čvrste metale kao što su od nehrđajućeg čelika. To pomažemikrovalna dobro pomiješati s ostalim kućanskim aparatima , a također daje Jedinica zaštitno kućište koje se opire mrlje ili utjecaj . Od nehrđajućeg čelika , kao i svi čvrstog metala , ne dopušta mikrovalne pećnice proći , ali umjesto da odražava ih natrag . Kućište , međutim , ima malo ili nimalo kontakta s mikrovalne pećnice i , umjesto da služi kao sloj zaštite između korisnika i mikrovalova , služi kao barijera između vanjskog svijeta i radnih dijelova stroja .


Cook komora

Iako stavljanje metal u mikrovalnu je opasno stroja i korisnika , većina kuhanje komore imaju metalne zidove . Metal koristi je često od nehrđajućeg čelika , a dok to može uzrokovati probleme ako se ne nepremazan , proizvođači postroje metalne zidove s plastičnim emajl bojom . Dok tanka , taj sloj je dovoljan da zaštitnametalni vanjski zid nije poremećen tijekom procesa kuhanja . Te metalne zidovi spriječiti mikrovalne pećnice iz prolazi u stroj .
Magnetron

magnetronske jedio mikrovalnoj koji generira svoju sposobnost grijanja . Ovaj magnetronske sastoji prvenstveno od katode cilindra , antena , filament , grijač i magnet . Magnet je napravljen od željezne legure koja je stalno magnetiziranoj . Kadmagnetronske generira mikrovalne pećnice , oni su difuzno koristite ventilator koji je također napravljen od metala poput čelika .

Matice i vijci

Naravno , niti jedan od dijelova mikrovalne će ostati zajedno , bez pomoći nekoliko orasi, vijaka i vijke svaki komad nadruge. Ovi dijelovi su izrađeni od pocinčanog ili nehrđajućeg čelika , a kada je u pećnici , prskaju se istim plastičnim cakline kao mikrovalne unutarnje zidove .
Spojnoj

spojnoj isporučuje snagu na skupštini mikrovalna magnetronskim i na zaslonu jastuk . Ova žica je izolirana bakrena žica , baš kao i vrste koje se obično nalaze u kućanskih aparata u rasponu od frižidera do usisavače . Bakrena žica oklopljen i izolirani plastičnim premazom .

Kako montirati nosač za vrtlogu MH1170XST Mikrovalna

Whirlpool MH1170XST over- the-range mikrovalna ne može biti instaliran bez prethodnog instaliranja nosač . Nosač jeravna metalna pločica s mikrovalnom - drži kuke na dnu tome da se učvrsti na zid iza mikrovalnu . Ploča je osiguran samonekoliko vijaka

Více >