Siguran Alternative mikrovalne pećnice

Iakomikrovalna pećnica je oko od sredine 20. stoljeća , ona još uvijek nije pobjegao skepticizam s obzirom na sve nove tehnologije . U slučaju mikrovalnu ,neizvjesnost je kako opasni elektromagnetski valovi koje emitiraju su za ljudsko zdravlje . Izbjegavajte potencijalne rizike odabirom alternativne metode kuhanja . Peć

Prije su ljudi upregnuti snagu mikrovalova kuhati hranu , tu jekonvekcija pećnica . Iako je potrebno duže kuhati hranu u pećnici , dijelom i zbog predgrijavanja , ova metoda kuhanja nije poznato da uništi hranjive koliko mikrovalova . Također , za razliku od mikrovalnoj ,pećnica omogućuje vam pripremanje hrane na način koji čuva poželjan teksturu . Mikrovalna pizze , primjerice , nedostaje još hrskav chewy kora pečen u pećnici pizze . Pećnica je najbolje za hranu koja zahtijeva suho kuhanje , kao što su kruh i pečenja . Ostale namirnice kuhaju bolje na štednjaku .
Štednjak

Iako nepraktično , možete pripremiti tjesteninu umak ili prokuhavanje vode u pećnicu . Za hranu na bazi vode , kao što su ovi ,štednjak je prikladnije . Peć je idealan za brze metode pripreme poput promiješati prženje . To ne može biti dovoljno brz za svoj ukus , iako, ako se koristi za mikrovalnu .
Računanje vremena

Imate način da skrate Vremenska razlika između mikrovalno kuhanje i štednjakom ili pećnicom kuhanje, od kojih je većina potrebna priprema . Kada koristite pećnicu , zagrijte ga na potrebnu temperaturu na početku svoje pripreme hrane . Razmislite o kupnji konvekcija peći za podgrijavanje hrane i grijati hranu u samo pola vremena . Plan obroka dnevno prije obroka i odmrznuti u hladnjaku prije nego što započnete s kuhanjem.
Materijali

Mikrovalovi su potencijalno opasni , dijelom i zbog činjenice da mikrovalne hrana spremnici većinom su izrađene od plastike . Prema tjelesnoj ekologije , bisfenol A ,kemijski nalazi u plastici , je povezan s rakom . Ako se odlučite za mikrovalnu hranu , koristite posude BPA -free .

Kako napraviti kutiju za objesiti mikrovalnoj

mikrovalna okvir jeidealan način da se položaj jednog od svojih najvažnijih korisnih kuhinjskih aparata u prikladnije visine dok oslobađajući counter prostor za kuhanje i pečenje . Ovisno o mikrovalnoj dizajna , može biti izgrađen -in svjetla ili nav

Více >