Kako mogu instaliratipreko granica Mikrovalna pećnica Panasonic NN- S254

? Instaliranje over- the-range mikrovalna pećnica jeodličan način za povećanje vaše kuhinje je counter- top prostor . Instaliranje pećnicu je prilično jednostavan , ali ponekad nespretan ; angažovati pomoć asistenta , ako je moguće . Prije nego što počnete , morat ćete 30 - inčni široki kabinet iznad raspona osigurati pećnicu i najmanje 30 centimetara prostora od dna ormara na vrhu raspona . Također ćete trebati posvećena 15 -amp , 120 - volti uzemljene utičnice za mikrovalnu utikač . To je ono što vam je potrebno Screenshot Drill -vozač Screenshot svrdla
Olovka
suhozida sidra
odvijač
pokazati više Instrukcije Screenshot
1

Izvadite vijke i ostale komponente iz pakiranjamikrovalna pećnica , nosač , montaže predložak , .
2

utvrditi je li vaš mikrovalna zahtijeva vrhunsku ispušni recirkulacionim ventilaciju, te u skladu s tim prilagoditi ventilacije način .


3

postavite predložak za montažu na donjoj strani kućišta preko raspona i označite rupe ilustrirane na predlošku . Izbušite rupe u podnožju ormarića koje korespondiraju s tih pozicija .
4

Pronađite barem jedan CW u zidu neposredno ispod kabineta . Ako imate samo jedan klinac , stavite mikrovalnu nosač na zidu neposredno ispod ormara i stavite oznaku olovkom na zidu kroz jedan od prethodno izbušene rupe na mjesto u klinac . Akopastuh je u središtu , napraviti dvije druge tragove nekoliko centimetara obje strane klinac na mjestima gdje se smiju stavljati zidne sidra . Ako imate jedan klinac u lijevo ili desno od centra mjesta , samo obilježiti jednu dodatnu rupu za sidro zid . Ako imate dva gumba, pričvrstite nosač za zid s drill- vozač i premjestiti na 6. korak .
5

izbušiti rupu u zidu koja odgovara veličini zid sidra (e) koristite . Push sidro iakorupe na držaču onda gurnuti sidro (e) u rupu u zidu . Stegnite vijak za učvrstiti na zid sa sidrom (a) , a zatim instalirati vijak iako držač pa u klinac .
6

Drilljedan i pol centimetar rupa u ormaru u kojem se nalazi izlaz . Podignite mikrovalnu gore i gurnite čep kroz rupu . Povucite žicu , ali ipak ne može priključiti još.
7

Postavite nosače na stražnjoj mikrovalnu da se odmori na zidnom nosaču oslonaca . Push mikrovalnu i na poziciji pod kabineta . Umetnite gornje vijke kroz rupe na dnu ormara , a na vrhu mikrovalnu - odvijačem okrenuti vijke kaodrill - vozač mogao previše stegnuti ih
8

Plug . mikrovalna i testirati svoj ​​rad .

Što uzrokuje pogrešku Damper Switch Sensor u sušioniku

?Amortizer sensing uključite konvekcija peći je spojen s unutarnjom pregradom koja se otvara ili zatvara tijekom konvekcijskog kuhanja . Prekidač za pozicioniranje na čepu i prikazuje pogrešku akokonvekcije zavaravati se ne radi ispravno ili nije isp

Více >