Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> mikrovalne pećnice >> Content

Moj Mikrovalna neće Pop Kokice

mikrovalna kokice jeukusan i praktičan obrok za svoju obitelj na filmu noći ; ali ako vaš mikrovalna trebali prestati iskakanje kokice , možete naći vrlo brzo lišen svoje omiljene dio vašeg navečer u. Uz malo rješavanje problema , trebali biste biti u stanju shvatiti zašto je vaš kokice nije iskakanje . Vi bi trebali dopustiti pet minuta za ovaj zadatak . Upute Screenshot
1

Uvjeriteplastike za umatanje ukloniti iz vanjske strane kokice torbu i nalazi se na pravi način u mikrovalnoj pećnici -torba treba obilježiti . Kao kokice pops ,torba će rasti u veličini ; ako jeplastična umatanje nije uklonjen ilitorba je naopako , to može spriječiti zrnom iz iskakanje .
2

Uvjeritemikrovalna postavljen na " Normal " ili "High ". Akomikrovalna je postavljena na " odmrzavanje " način neće pop kokice ispravno . Neki modeli mikrovalnu imaju brojčanik na prednjoj strani koji kontrolira način , a drugi će zahtijevati od vas da guranje gumb ili touchpad za promjenu načina rada . Provjerite svoj ​​priručnik , ako imate problema s promjenjivim mikrovalnoj pećnici način .
3

Uvjeritestaklena ploča na dnu mikrovalnoj je pravilno na mjestu . Akoploča je skliznuo svoje vodiče to može spriječiti vrećicu kokica iz okreće u mikrovalnoj pećnici i zaustaviti sve sjemenke iz iskakanje .
4

Provjerite upute kokice i provjerite da li su to omogućuje dovoljno vremena u mikrovalnoj pećnici . Ovisno o pećnice snage i svojoj dobi , može biti potrebno više vremena da bi pop kokice nego uputama države . Držite mikrovalna pećnica radi na high dokkukuruz počinje pop , pazeći da paze na situaciju u slučaju zrna početi gorjeti .
5

stavite šalicu vode sobne temperature u mikrovalnoj i uključite ga za minutu . Osjetite izvan kreveljiti za toplinom . Akobubalo je toplapeć radi ispravno .
6

Pokušajte upotrijebiti drugi paket ili marku mikrovalne kokice . Vi jednostavno mogao imati loš paket koji neće banuti u mikrovalnu . Pokušajte s drugim iz iste kutije , ili koristite različite marke u budućnosti .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/microwave-ovens/1016054253.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.