Sigurnosni uređaji Prirodni plin peći

Prirodni plin jerelativno čist i jeftino gorivo . Također je potencijalno eksplozivna , i gori u Vašem domu povlači određene rizike . U potvrdu o potencijalnim opasnostima , plinske peći su opremljena sigurnosnim značajkama koje pomažu smanjiti rizike , tako da možete kuhati koliko god želite , bez ugrožavanja svoje kuće, obitelji ili dugoročno zdravlje . Plamen neuspjeh Uređaji

neuspjeh plamen Uređaj prati plamen na plinski štednjak je plamenik i zaustavlja protok plina na plamenik i ako se plamen ugasi . Ovi uređaji koriste termoelement koji stvara malu struju kad se zagrijava Plamenik je plamen , aelektrična struja aktivira ventil na dobavnog pravca plina , imajući to otvoriti dokplamen je prisutna . Ako se plamen ugasi ,termopar ne generiraju struje , aventil se zatvara . Djelovanje uređaja sprječava plin iz zgrade bez izgoreno .

Automatsko ponovno paljenje

Neki plamena neuspjeh uređaji zahtijevaju štednjaku je korisniku da ručno ponovno protok plin nakon što se plamen ugasi , ali su uređaji koji se koriste u mnogim plinskim kuhanje pokretati automatski sustav ponovnog paljenja koji relights plamena plamenika nakon što ga ide van. U tom slučaju ,elektronički sklop prati plamen i prekidač plamenika ; ako jeprekidač uključen i nema plamena ,krug aktivira elektronski upaljač , koji koristi električno proizvedene iskra da zapali plin .
Ventilacija

izgaranje u plinske peći stvara štetne plinove poput ugljičnog monoksida i dušikovog dioksida ; Potonji može uzrokovati iritaciju dišnog sustava , tebivši može biti smrtonosna ako se gradi unutar vašeg doma . Osim toga , kuhanje na štednjaku proizvodi fine čestice koje mogu uzrokovati respiratorne komplikacije , i zraku masti od kuhanja može izgraditi na površini i izazvati požar . Većina plina kuhanje opremljeni odahnuti kapuljačama da oduška tih štetnih tvari na vanjskoj strani ; ventilator u kvartu privlači plinove i čestice u kanal koji iscrpljuje tvari u vanjskom dijelu zgrade .
filtracije

Gdje ventilacija ispuha iz peći je nije moguće ili praktično , neke plinske peći zapošljavaju filtriranje sustave koji ukloniti neke čestice iz zraka . Aktivni ugljen i žičane mreže u filtrima raditi ukloniti masnoću i kuhanja mirise iz zraka iznad štednjaka . Ovi filteri ne uklanjanje štetnih plinova , međutim , ili čak sve od masti i čestica , takoispravno ventilirani napa je poželjno kao sigurnosni uređaj .

Zamjena Dial na KitchenAid superba Štednjak

KitchenAid Superba rasponi imaju nekoliko beskonačno prekidači, obično se nazivaju biranja koji kontroliraju plamenika na štednjaku vrhu . Svaki plamenik ima svoju beskrajnu prekidač koji kontrolira razinu topline koju proizvodi plamenika . Nakon r

Více >